Ето тук има готови фланци:http://forum.ladaclub-bg.com/viewtop...BD%D1%86%D0%B8Аз съм карал Самара с по 5см фланци и нищо й нямаше на лагерите и на резбите.Зора беше,че така и не дочака дъртата да й се сложат шпилките и при всяко махане и слагане на джанта имаше изнервящи моменти докато хване болта,защото фланците бяха тънки и по много.После стягане и нямаше мърдане.Но наистина трябва да се спазва междуболтовото разстояние.Самарката си беше с 4х98.Ако искаш да изнасяш 4х100 джантите си направи го с преходни фланци,а не нареждай само дистанционни.Пък й в крайна сметка има хубави джантички 4х98.Продай тия,вземи си такива дето пасват на 100% да ти е спокойно.Иначе лагерите се износват най-вече заради родните пътища,липса на смазка и неправилно регулиране.На другата си кола съм качил 15 цола стоманени джанти с ЕТ -5 вместо оригиналните 13 с ЕТ30.Правите си сметка за какво изнасяне навън и колко кг. допълнително на главина иде реч и досега съм сменил само 1 лагер и то защото си изкара службата(130х.км.)Успех

Коментар