За да ми се вдигат оборотите като пусна климатика трябва да пусна + от компресора към 23-ти пин на компютъра. Имате ли някакси идеи как да стане ... може ли да се разглобява куплунга на екуто...на вид е направен от 2 части но като го напъна да го отварям нищо не става все едно са споени двете части. Дайте някакви идеи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да пусна кабел към пин от ECU-то
Collapse
X
-
Огледай го добре конектора. Виж дали не се откопчава с някакви щипки или закопчалки. Със сигурност не е оставен да се държи само на перата на контактите. Не го напъвай ами го разгледай добре защото ако се повреди и трябва да го смениш си отваряш много работа. Може съвсем леко да го раздвижиш в различни посоки и да видиш къде се отваря луфт.Също преди да го отвориш огледай там където трябва да е 23-ти пин дали случайно не излиза проводник. Може проводникът да ти е пуснат заедно с останалото окабеляване и другият му край да виси свободно някъде.Между другото поздравления за това че успя да си монтираш климатика. Малко хора биха се заели с тая работа. А пък да не си говорим че е почти невъзможно ако трябва да намериш да ти го монтират в сервиз. И да не си говорим за цени.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Мерси за поздравленията. Точно това ме мотивира за монтажа - сервизите и цените колкото половин кола. А отностно това че малко биха се наели...просто се иска малко четене и да си кадърен в ръцете...Някой който по цял ден си сресва фешън прическата не може да очакваш да ти монтира климатик...а хората са на принципа абе като не съм го правил няма да пипам....аз поех риск и успяхFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар