Здравейте! От няколко дни имам следния проблем... Мареата един ден отказва да запали на следващия си пали както се вика не дава да я пипна. Адски много ме съмнява имобилайзера, но навсякъде където съм чел проблем с него има като свети постоянно или мига лампата с ключа. При мен е точно обратното. Когато колата не иска да запали лампата изобщо не светва. Не е изгоряла крушката, защото когато имам късмета да запаля тя си светва нормално и загасва. Червен ключ нямам, а само два сини и с двата съм пробвал и резултата е същия. Друго което се сещам за да ви улесня е че преди първия път да откаже да запали изтървах ключа с централното заключване в една кал. Свалих да заредя и акумулатора, но резултата си е същия колата си пали когато тя си пожелае.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареата пали когато тя си пожелае!!!
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:има ли значение дали е загряла или студена, ако има си смени датчика на коляновия валFiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
-
tole написа:nedialk00 написа:има ли значение дали е загряла или студена, ако има си смени датчика на коляновия валFiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар