Здравейте!От скоро съм собственик на STILO Wagon 115 к.с.Не съм си представял някога, че ще карам фиат , но вече съм му сериозен фен.Колата за сега много ми допада и не прави проблеми с някои изключения, за които искам да ви попитам:1.Мога ли сам да си сменя лампичките за осветяване на трите ключа за регулиране на парното и как става? Явно са изгорели.Не намерих нещо подобно в линковете за стило.2.Първа и втора скорост включват трудничко, когато колата е позагряла.Дали става въпрос за смяна на маслото в скоростанта кутия или е по-сложен проблема?Колата е на 160000км.3.Как да разбера имам ли имобилайзер и вградена аларма?Мога да споделя първоначални впечатления за колата, ако някой го интересува. Благодаря Ви и успех.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна осветлението на ключовете за парното на STILO Wagon?
Collapse
X
-
http://www.fiatforum.com/stilo-guide...s.htmlкато обръщаш внимание на :http://www.fiatforum.com/stilo-guide...st1642861п.с. такива крушки има при Циганката (до малкия Шел)F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tomsan написа:При мен така и не стана, макар и да ползвах ръовдството, просто панела на който са врътките няма как да се извади без да се счупи някое от долните му краченца за който се завива пепелника...Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
-
Въпрос 3:Ако имаш дистанционно с 3 копчета, включително това, което ти отваря задната врата - имаш и имобилайзер.Ако колата свири на отворена врата - значи имаш и аларма. Заключи с бутона, и отключи механично - с ключа.Моята например има първото, има даже лампичка до бутона за заключване на шофьорската врата, но второто - не!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Да ви кажа нещо от опит. Няма нужда да сваляте панела на парното ,крушките се сменят след сваляне на касетофона,и са 2 на брой. Трябва ви само дълги тънки клещи или дълга пенсета...и доза търпение. 1 и 2 са фасунките с крушките. Когато ги хванете с пенсетата или с клещите леко ги разклатете и ще излязат. През отвор номер 3 може да стигнете фасунките ,само ви трябва дълъг инструмент. УспехSTILO JTD 1.9- 115 BLACK
Коментар
-
Не се опитвайте да сваляте панела на парното ,защото на гърба му са хванати жилата на левия и десния върток. И ако излязат стова много трудно поставянето им на местата. Това ,което не е показано в ръковотството е ,че първо се разглабя всичко между двете седалки , подлакетника,жабката и повярвайте ми трябват ви няколко часа и много топло време.STILO JTD 1.9- 115 BLACK
Коментар
-
Добре де, с какво се свалят тези болтове, които държат панела на радиото?Има ли значение дали е радио или CD.При мен е СD и диаметъра на отворите за болтовете е около 2мм.P.S.Не било с болтове.Просто се вкарва в отворите спица с този диаметър и радиото се освобождава.Благодаря на rosian.Продължавам нататък.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар