абе само шава тая стрелка, сипвам бензин и на някой наклон вземе че светне лампатабаща ми кара пасат и нищо такова не му се случва както и на мен когато карам немецав моята кола ли е проблема или италиянска недомислица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стрелката на бензиномера
Collapse
X
-
Здравей,и аз имам този проблем и си мисля, че трябва да търся проблема вътре в резервоара - поплавъка, или ел. връзките на датчика за ниво! При мен като попадна на неравенство по пътя и за момент показва, че няма бензин - много играе! Но все още има време до отпуската - тогава ще я гледам!Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
-
Re: стрелката на бензиномера
viktorson написа:абе само шава тая стрелка, сипвам бензин и на някой наклон вземе че светне лампатабаща ми кара пасат и нищо такова не му се случва както и на мен когато карам немецав моята кола ли е проблема или италиянска недомислицаАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Re: стрелката на бензиномера
viktorson написа:абе само шава тая стрелка, сипвам бензин и на някой наклон вземе че светне лампатабаща ми кара пасат и нищо такова не му се случва както и на мен когато карам немецав моята кола ли е проблема или италиянска недомислицаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
За да се избегне тоя ефекта с мърдането на стрелката по наколните "умниците" от Ауди слагат 3 сонди на резервоара и един компютър да ги мисли и много често се прецаква едната от тях и става много весело уж стрелката до полвината пък колата угаснала. Тоя проблем се проявява още на 2-3 години експлоатация а вие искете от дестина годишни коли дето като нови са стрували на една пета от цената на аудито да е перфектно да не говорим скоро къв проблем си имам с една С класа използваем е половината резервоар на колата като падне под половината стрелката на горивото и угасва.
Коментар
-
Nino и аз бях почнал да се облъчвам но откакто почнах работа положението и по-добро имаше моменти когато имах пари да сипвам колкото да отлепи от червеното ама пак си светеше непрекъснато маниУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Забелязал съм, че доста коли и повечето италиянски са така Не е болка за умиране, свиква се :D Карам служебен Орел на 1г. и стрелката седи като закована, дори и при наклон. Най-тъпото е, че карам от София до Пловдив без да спирам. Там гася и като запаля и тя не отива там където е била преди угасването, а по-ниско застава - БАВНО РАЗВИВАЩ СЕ МЕХАНИЗЪМ :D :D :D По-добре да ми поиграва в завои, отколкото да ми свърши бензина и стрелката да не е разбрала за липсата на гориво в резервоара Моят съвет е да не бъзикате без причина бензиномера и поплавъка, за да не купувате после новиhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар