Колеги здравеите,интересува ме как мога да си сваля оригиналното радио,ако може и някоя снимчица,мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля оригиналното радио на Bravo/Brava
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Как се сваля оригиналното радио на Bravo/Brava
VICHKOOO написа:Колеги здравеите,интересува ме как мога да си сваля оригиналното радио,ако може и някоя снимчица,мерсиManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Моя касетофон беше малко по различен от този в темата дадена от колегата fihi. Пак е с 4 щипки но те са разположени отстрани 2 от ляво и 2 от дясно. Свалих го с помощта на тънка отвертка. По принцип като се е продавала колата от завода се дава една метална планка с която се маха радиото. Както и да е. В даунлоуд секцията има едно упътване за браво/брава та в някоя от частите му има обяснено как се маха радиото и точно къде са щипките
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Моя касетофон беше малко по различен от този в темата дадена от колегата fihi. Пак е с 4 щипки но те са разположени отстрани 2 от ляво и 2 от дясно. Свалих го с помощта на тънка отвертка. По принцип като се е продавала колата от завода се дава една метална планка с която се маха радиото. Както и да е. В даунлоуд секцията има едно упътване за браво/брава та в някоя от частите му има обяснено как се маха радиото и точно къде са щипкитеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар