Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля оригиналното радио на Bravo/Brava

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сваля оригиналното радио на Bravo/Brava

Колеги здравеите,интересува ме как мога да си сваля оригиналното радио,ако може и някоя снимчица,мерси

Re: Как се сваля оригиналното радио на Bravo/Brava

VICHKOOO написа:
    Колеги здравеите,интересува ме как мога да си сваля оригиналното радио,ако може и някоя снимчица,мерси
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=823613#823613
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Моя касетофон беше малко по различен от този в темата дадена от колегата fihi. Пак е с 4 щипки но те са разположени отстрани 2 от ляво и 2 от дясно. Свалих го с помощта на тънка отвертка. По принцип като се е продавала колата от завода се дава една метална планка с която се маха радиото. Както и да е. В даунлоуд секцията има едно упътване за браво/брава та в някоя от частите му има обяснено как се маха радиото и точно къде са щипките
      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
        Моя касетофон беше малко по различен от този в темата дадена от колегата fihi. Пак е с 4 щипки но те са разположени отстрани 2 от ляво и 2 от дясно. Свалих го с помощта на тънка отвертка. По принцип като се е продавала колата от завода се дава една метална планка с която се маха радиото. Както и да е. В даунлоуд секцията има едно упътване за браво/брава та в някоя от частите му има обяснено как се маха радиото и точно къде са щипките
        Няма значение какъв е точния модел, принципа на сваляне е един и същ за всички
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Снимки.
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

мерси много за снимките колеги,точно това ми трябваше

Коментар

Working...
            X