Интересуват ме размерите(диаметър и дължина) на меката връзка за Браво 1.4 12V.Нещо много се е разручало гърнето ми и ми се струва, че е точно от тая връзка - един доста неприятен шум, наподобяващ съскане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мека връзка за Браво 1.4
Collapse
X
-
Добра мека връзка си бях взел от магазина на Стамболийски, но честно казано вече съм забравил за размера... Не е зле да видиш как е и катализатора, често при неговото запушване започват ядове с меките връзки.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Добра мека връзка си бях взел от магазина на Стамболийски, но честно казано вече съм забравил за размера... Не е зле да видиш как е и катализатора, често при неговото запушване започват ядове с меките връзки.Bravo(TM) HGT
Коментар
-
VeSSkO написа:zgabrovski написа:Добра мека връзка си бях взел от магазина на Стамболийски, но честно казано вече съм забравил за размера... Не е зле да видиш как е и катализатора, често при неговото запушване започват ядове с меките връзки._______________________________________
0885261834
Коментар
-
Uneek написа:Хм интересно... Аз докато имах такова фиатче мислех че е без мека връзка ама изглежда съм се бъркал"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
VeSSkO написа:И в крайна сметка размери?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Ами ще си създадеш ядове - при Уно например (каквото съм имал) нямаше такава връзка(фабрично). Вибрациите от мотора се предаваха по цялата изпускателна система, което водеше до често късане точно на двуцевката. Освен това вибрираха и гърнетата, като се удряха в пода на колата.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Послушай zgabrovski! Ще ти дам пример и с моя предишна кола (Ланча Делта 1.5). При поредното скъсване на меката връзка не можах да намеря и се принудих временно да реша проблема с тръба (както ти предлагаш). Резултатът беше, че се появиха осезателни вибрации, а в някои режими си бяха направо дразнещи (явно при определени обороти силовият агрегат изпада в резонанс). Като се замислиш, не става дума само за комфорт - тези вибрации едва ли са много здравословни за автомобила.Тогава за сетен път се убедих и в правотата на приказката за скъпото и евтиното: смених (май) 3 меки връзки докато накрая взех истинска. Струваше почти 2 пъти повече от другите, но с това приключи упражнениетоex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Абе колеги, снощи слизах на канал под Бравата - ами мека връзка (такава каквато очаквах - мрежеста оплетка) не видях. Точно преди катализатора има едно тумбест метално ’нещо’ с диаметър малко по-голям от този на тръбата и дължина околок 15 сантиметра - ако това е мака връзка то тя е от ’ябълковидния’ тип - аз друго обяснение нямам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Абе колеги, снощи слизах на канал под Бравата - ами мека връзка (такава каквато очаквах - мрежеста оплетка) не видях. Точно преди катализатора има едно тумбест метално ’нещо’ с диаметър малко по-голям от този на тръбата и дължина околок 15 сантиметра - ако това е мака връзка то тя е от ’ябълковидния’ тип - аз друго обяснение нямам.Bravo(TM) HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар