Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1.9JTD, какво мислите за тази обява?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вероятно не свети фара, понеже е изгоряла крушката. Скоро сменях и аз крушки, на десния фар се сменя лесно, но на левия е отвратително...иначе крушките са от 5-6лв до над 20. Като цяло съветът ми е - гледай по-важни неща, такива дребни проблеми винаги има. Лошото е, когато пропуснеш големите проблеми. Най-важното е - гледай двигател, ако можеш направи диагностиката(препоръчително), скорости, окачване, гледай за удари, пребоядисване и т.н. Според мен това са по-важните неща.

Коментар

Painfall написа:
      Вероятно не свети фара, понеже е изгоряла крушката. Скоро сменях и аз крушки, на десния фар се сменя лесно, но на левия е отвратително...иначе крушките са от 5-6лв до над 20. Като цяло съветът ми е - гледай по-важни неща, такива дребни проблеми винаги има. Лошото е, когато пропуснеш големите проблеми. Най-важното е - гледай двигател, ако можеш направи диагностиката(препоръчително), скорости, окачване, гледай за удари, пребоядисване и т.н. Според мен това са по-важните неща.
      Лошото е че нищо от това неможе да се види като купуваш автомобил от автокъща. Колата няма номер - съответно неможеш да я караш продължително и да усетиш ако има нещо.. Те така са я лъснали, че няма ни едно петно по тоз двигател... Ако са и истрили и грешките от компютъра, смятай че купуваш една опаковка на външен вид, това е най-кофтито при автокъщите - всичко е в перфектен търговски вид!!!
      FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Много скъпо. Наскоро оглеждах едно много запазено 1.9 JTD 2002 ра за 3100, регистрирано с софийски номера.Единствено чейнджър нямаше.Сложи му едно 500 лв минимум за регистрацията
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

slavy_ivanov написа:
          Painfall написа:
          Лошото е че нищо от това неможе да се види като купуваш автомобил от автокъща. Колата няма номер - съответно неможеш да я караш продължително и да усетиш ако има нещо.. Те така са я лъснали, че няма ни едно петно по тоз двигател... Ако са и истрили и грешките от компютъра, смятай че купуваш една опаковка на външен вид, това е най-кофтито при автокъщите - всичко е в перфектен търговски вид!!!
          Така е, колега, най-вече е късмет. Просто го казвам, защото, това наистина са най-важните неща и може да има някаква възможност да бъдат погледнати.Но в крайна сметка всичко си остава най-вече късмет.

Коментар

Хах - някой е купил въпросната кола. Е, явно не е била за мен Честито на печелившите!

Коментар

Аз понякога си мисля за това дето пишем и четем всеки ден и оставам с раздвоено понятие. Веднаж повечето хора казват че на запад колите ходят постоянно на техническо обслужване , че хората карат хубави автомобили и какво ли не още . Същите тия коли след като в чуждите държави ги продадат на нас се оказва че са най големите буклуци. Е как сега пресно докарана кола от Австрия примерно почваме да и намираме сума ти и кусури ,че това и е счупено , онова било за смяна . Ами тая кола до преди месец се е движела по Австрийските пътища без проблем. Като казваме че по автокъщите са само морги , то как тия морги са се движили на запад ? Говоря за коли по на 5-10 години .Това не мога да си го обясня.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
              X