Вероятно не свети фара, понеже е изгоряла крушката. Скоро сменях и аз крушки, на десния фар се сменя лесно, но на левия е отвратително...иначе крушките са от 5-6лв до над 20. Като цяло съветът ми е - гледай по-важни неща, такива дребни проблеми винаги има. Лошото е, когато пропуснеш големите проблеми. Най-важното е - гледай двигател, ако можеш направи диагностиката(препоръчително), скорости, окачване, гледай за удари, пребоядисване и т.н. Според мен това са по-важните неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.9JTD, какво мислите за тази обява?
Collapse
X
-
Painfall написа:Вероятно не свети фара, понеже е изгоряла крушката. Скоро сменях и аз крушки, на десния фар се сменя лесно, но на левия е отвратително...иначе крушките са от 5-6лв до над 20. Като цяло съветът ми е - гледай по-важни неща, такива дребни проблеми винаги има. Лошото е, когато пропуснеш големите проблеми. Най-важното е - гледай двигател, ако можеш направи диагностиката(препоръчително), скорости, окачване, гледай за удари, пребоядисване и т.н. Според мен това са по-важните неща.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Много скъпо. Наскоро оглеждах едно много запазено 1.9 JTD 2002 ра за 3100, регистрирано с софийски номера.Единствено чейнджър нямаше.Сложи му едно 500 лв минимум за регистрациятаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
slavy_ivanov написа:Painfall написа:Вероятно не свети фара, понеже е изгоряла крушката. Скоро сменях и аз крушки, на десния фар се сменя лесно, но на левия е отвратително...иначе крушките са от 5-6лв до над 20. Като цяло съветът ми е - гледай по-важни неща, такива дребни проблеми винаги има. Лошото е, когато пропуснеш големите проблеми. Най-важното е - гледай двигател, ако можеш направи диагностиката(препоръчително), скорости, окачване, гледай за удари, пребоядисване и т.н. Според мен това са по-важните неща.
Коментар
-
Аз понякога си мисля за това дето пишем и четем всеки ден и оставам с раздвоено понятие. Веднаж повечето хора казват че на запад колите ходят постоянно на техническо обслужване , че хората карат хубави автомобили и какво ли не още . Същите тия коли след като в чуждите държави ги продадат на нас се оказва че са най големите буклуци. Е как сега пресно докарана кола от Австрия примерно почваме да и намираме сума ти и кусури ,че това и е счупено , онова било за смяна . Ами тая кола до преди месец се е движела по Австрийските пътища без проблем. Като казваме че по автокъщите са само морги , то как тия морги са се движили на запад ? Говоря за коли по на 5-10 години .Това не мога да си го обясня.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар