Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1.9JTD, какво мислите за тази обява?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто 1.9JTD, какво мислите за тази обява?

Реших да си купувам Фиат Пунто. Гледам разни обяви, тази ми хареса на снимките и исках някой да каже какво мисли. Ето линк: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...292&f1=details Иначе аз по принцип съм решил да си вземам дизел, но един приятел ме съветва за бензинова, коята да съм я направил на газ. Кое според вас е по-добре? Също така ще се радвам ако някой обясни какви са слабите/силните страни на модела като цяло и конкретно на бензиновия и дизеловия мотор. Какво по-специфично трябва да се гледа при оглед на колата. И най-вече бих се радвал ако ми препоръчате някакво читаво място в София, където бих могъл да закарам колата преди да я купувам, за да я прегледат обстойно и да и направят диагностика. Благодаря предварително!

За автомобила не се наемам да казвам нищо, но за Боми Ауто съм чувал хубави неща. Малко са им скъпи колите, но качествени!
    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
    Engine Stamp: 176B9.000
    Version Code: 176BV
    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

според мен трябва да търсиш по мощен двигател !!!! че тея 86 кончета ми се струват малко ....
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

На това купенце са достатъчни, а и данъка е малък.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колко по-мощен двигател за това купе ??? Btw Тук възниква въпроса защо са написали 86 к.с., този двигател не беше ли с 82 ???

Коментар

Euro3 е, 85к.с. е.188A7.000 трябва да е кода на двигателя.Отличен избор и откъм разход.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не е лошо, двигателя е доста корав, а и както е казал emzo добро съотношение мощност/разход, иначе за София има кой да ти направи диагностика на място въпреки че тия в БОМИ Ауто са малко дръпнати, аз щях да взимам едно Стило от там.
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Здравей Колега,нали знаеш за колите на старо, били като жените, не знаеш на каква ще попаднеш и колко ще ти харчи...за и около тези пари, защо не си вземеш някоя брава, браво..... марея, кой каквото да ми разправя, но колкото по-голямо, толкова по-добре.
                Brava 1.6 EL, '98
                182A4

Коментар

Че защо да си зима Браво/а, при положение, че човека си е харесал Пунто. Лично мое мнение е, че Бравотата са големи пръчки, аз такава кола не бих си взел. Колкото до въпросната кола - на мен лично ми изглежда добре, с леко висока цена. Също така за бензиновата версия(1,2) мога да кажа, че се представя отлично с газов инжекцион и то полу-турски...няма никаква разлика бензин/газ, поне при мен.

Коментар

Избора на човека е добър, но и Браво/а не са баш "пръчки" :D . Когато говорим за цени на автомобили с JTD мАтор оставам с убеждението, че Пунто се търгува значително по-скъпо от "пръчките". Сравнявам автомобили с еднакви производствени години и Евро стандарти.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Количката изглежда много добра и е най-високото изпълнение за модела, чейнджър, хубави седалки със странична упора, волан и ск. лост с алуминий. Върви и гледай на място!
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Re: Фиат Пунто 1.9JTD, какво мислите за тази обява?

xexoral написа:
                        Реших да си купувам Фиат Пунто. Гледам разни обяви, тази ми хареса на снимките и исках някой да каже какво мисли. Ето линк: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...292&f1=details Иначе аз по принцип съм решил да си вземам дизел, но един приятел ме съветва за бензинова, коята да съм я направил на газ. Кое според вас е по-добре? Също така ще се радвам ако някой обясни какви са слабите/силните страни на модела като цяло и конкретно на бензиновия и дизеловия мотор. Какво по-специфично трябва да се гледа при оглед на колата. И най-вече бих се радвал ако ми препоръчате някакво читаво място в София, където бих могъл да закарам колата преди да я купувам, за да я прегледат обстойно и да и направят диагностика. Благодаря предварително!
                        Моето мнение е че таз кола е с ужасно висока цена... Брачедка ми си продава пунтото, обслужено и карано 2-3 месеца в бг за 1500лв с двг 1.2 бенз. Каквото и да правиш и щом си решил фиат да си купиш, гледай поне да е по-евтин или ако даваш толкова пари, поне да го вземеш от човек, който го е обслужил, има наблюдение по колата, абе общо взето в движение. Автокъщите така ги нагласят, че все едно никакъв проблем няма.. което е 100% невъзможно за стар автомобил Успех
                        FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Предвид това, което предлага - цената е ок.Вижте годината, вижте двигателя.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Звъниш на BO от форума, ще дойде да ти направи диагностика на място за 30-40 лв., и ще се види дали е читава ... Цената не е висока, конете не са малко /карам чистия дизел и не са ми малко ... а не съм пенсионер ... / - та ... взимай я за булка :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ами аз тези дни ще ходя да я погледа така, чисто на външен вид как е, понеже забелязах някои неща по снимките.... Ако все пак ми хареса - бих се възползвал от услугите на ВО (ще трябва и да разбера как да се свържа с него). Та това, което ме притеснява е, че се вижда как на десния фар не му работят късите светлини - свети само габаритът, а на левия си свети на къси. Другото нещо е бялото петно на дръжката на дясната врата. Надявам се да е някакъв дефект от снимката, просто не мога да си представя как ще дам 4к лева за кола с осрана врата отвътре.... Та за фара - трудно ли е и скъпо ли е да се оправят късите светлини в случай, че не работят?Та така, мерси за коментарите на всички засега, много са ми полезни наистина.Ще направя ъпдейт по темата като имам ново инфо, независимо дали точно за тази бройка или за някоя друга

Коментар

Working...
                              X