Аз хем ще помагам и от време на време някоя фотосесия ще направя.Иначе, да донора е на лице и ще има преглед на съединителя и ангренажният ремък с ролките, че след това ще е голяма мъка ако се сменят.Нямам търпение да се стопли времето и да я подхванеме.
Не е скъсан ремъка, това беше първото което проверих преди да я взема. Всички ремъци са здрави няма щети по мотора, учудващо и радиаторите не са пробити.А иначе от снимката така изглежда че е натиснат, рога не е допрял мотора
Супер! Аз моя мотор дето е в темпрата сега, го взех от купе ударено по подобен начин и беше пукнато само капака на ангренажа, обаче беше счупен фланеца на водната помпа и шайбата и беше на осмица
До момента едиствено което съм правил в тези студове, беше да измеря компресията. Закачих я с кодочетеца да видя какво показва електрониката и съм доволен за момента. :D
До колкото гледахме нямаше щети, а Боби сряза ремъка на климатика и малко се е деформирала шайбата от страни самият ръб.Иначе е изправна и тя.Дори антифриза си стои и не е изтекъл след удара и както колегата е споменал не е засегнат радиатора.
До момента едиствено което съм правил в тези студове, беше да измеря компресията. Закачих я с кодочетеца да видя какво показва електрониката и съм доволен за момента. :D
Значи няма да му правите ревизия?
FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
Единствено в България "селянин" е обидна дума.
Значи няма да му правите ревизия?
Извадя ли мотора ще го отворя от долу да видя в какво състояние са вала и лагерите.
Коментар