Здравейте колеги, изпадна ми едно Bravo HGT 147 hp. Интересува ме да ли ще влезе двигателя в купето на Bravo 1.4,и всичко ли ще пасне за да заработи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна двигател на браво 1.4 със 2.0 възможно ли е?
Collapse
X
-
Re: Смяна двигател на браво 1.4 със 2.0 възможно ли е?
bobi_bravo написа:Здравейте колеги, изпадна ми едно Bravo HGT 147 hp. Интересува ме да ли ще влезе двигателя в купето на Bravo 1.4,и всичко ли ще пасне за да заработиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:bobi_bravo написа:Здравейте колеги, изпадна ми едно Bravo HGT 147 hp. Интересува ме да ли ще влезе двигателя в купето на Bravo 1.4,и всичко ли ще пасне за да заработиEx: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
Коментар
-
Това имах в предвид колега, ама там филма е друг (серията де) .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
freeedom написа:Вярно съм луд ,какаво да ти кажа харесвам си бравото и не ми се продава,а Алфите знаеш как бързо го оправямEx: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар