здравейте колеги поради различни обстоятелства се налага да се купи втора кола. Както става ясно от заглавието съм се спрял на Пунто след 2000 г. и до към 2004г., с предпочитания ДизеловаКъм въпросната кола нямам преки наблюдения и нямам много информация.Колеги дайте инфо за този автомобил, как са, кои са им "болните" места, като подръжка, разход и т.н общо взето всичко, горе долу колко ще ми излезе обслужването (рем, ролки и др.). Спрял съм се на дизелова защото в момента карам дизелова мареа, братми и той кара дизел и мога да кажа, че съм доволен от към разход, динамика и поддръжка.. Ако някои може да посочи и най- добрия диз.мотор още по- хубаво, гледам по- големите са към 80 коня!Благодаря предварително на всички отзовали се!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпроси при покупка на пунто
Collapse
X
-
някои колега случайно да е ходил на оглед на това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...etailsкато гледате снимките това трябва да с мотор 60 коня ???fiat marea weekend td 100
-
Re: въпроси при покупка на пунто
petko_viat написа:кои са им "болните" места
Коментар
-
Колегата пунто123 хубаво е написал за ел.усилвателя.Наистина често срещан проблем.В повечето случаи обаче проблема е в едни 2 реленца за 30 лева,и не е чак толкова скъп ремонта.(има доста изписано и за това)Наистина погледни темата на колегата Явор.Според мен по си заслужава от това което си показал.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Колега според мен търси същото,но се насочи към по-новия мотор JTD.Ценовата разлика не е толкова голяма,а турбото си е друго нещо.http://www.cars.bg/u238423
Коментар
-
да, от всичко прочетено във форума най- притеснителното е проблема с електроусилвателят на волана и то за това , че ремонта му нее никак евтин. Колата на която съм се спрял ( за сега ) ще е JTD и със сигурност ще я откарам на сервиз да я погледнат преди да я взема.fiat marea weekend td 100
Коментар
-
.
колега няма причина да е притесняваш в семеиството имаме два фиата пунто мк2 и нямаме никакви проблеми купувай смело.ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
Fiat Croma 1.9 16V 2008г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар