Здравейте колеги,днеска се ошашках жестоко, ситуацията е следната. Слизам да си погледна маслото, не съм го мерил от месец (до сега масло никога не съм доливал и не съм губил под каквата и да е форма) и шах - пръчката на маслото изкочила два пръста нагоре и цялата страна на двигателя и радатора от страната на причката омаслени яко. Тръгвам да меря маслото няма грам на пръчката и освен това по нея имаше странна субстанция от сорта на грес бяла. Шах и мат! Звъннах на едно приятелче майстор и като видя вика два варянта или гарнитура на глава и да е смешала или да съм забравил пръчката да я бутна до долу. Налях 1,5лтр масло запалихме и днеска покарах 50км, маслото си е както го налях но пак по пръчката на места има от това като грес за което писах по горе. Антифриза не е мръднал, парно имам, не съм я прегрял със сигурност. Не съм я юркал последния месец, за никаде не съм бързал. И сега ще меря маслото всеки ден но ми е супер спечено от какво е всичко това, дали съм я забравил щеката не бутната до долу или нещо е надуло и е изкочила. Дайте мнение моля
![Crying or Very sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cry.gif)
Коментар