Здравейте колеги! Миналата година се подлъгах да си взема препарата на СОНАКС против изпотяване на стъкла. Стъклата спряха да се изпотяват но нощно време нищо не се вижда и което е по лошото при минусови температури слоя препарат замръзва и едвам се маха което води до размазване по стъклото и пак нищо не се вижда! Ако някой знае с какво се маха тва чудо моля да ми каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво да махна SONAX против изпотяване на стъкла
Collapse
X
-
Колега, доста съм изненадан, че твоя сонакс трае толкова много!.Аз преди около 2 години го ползвах, но при мен ефекта му беше много краткотраен и честно да кажа не съм имал проблем с измиването му!.Опитай с най-обикновен препарат за миене на стъкла- аз ползвам един с алкохол и съм доволен от резултата.Не ми се вярва да не се отмие сонакса.
-
Взимай какъв и да е препарат за стъкла, по възможност търси да е със съдържание на алкохол и пробвай с кухненска хартия.Аз си ги бърша с нея и съм доволен.Търкане му е майката...няма начин да не се махне.Де да знам, да пробваш и с някакъв обезмасляващ препарат, ма да не стане някой гаф...аз с препарат за стъкла с алкохол си търкам джамовете смело, само гледай да не капе по таблото, че после петна прави и ще си отвориш други грижи да чистиш петна от таблото .
Коментар
-
Незнам за сонакс, ма аз го ядох с един препарат за блясък на таблото. понеже беше спрей и като пръскаш по таблото и отива и по прозореца. че обезмаслители че ракия и спирт че препарати няма махане. накрая взех една хавлиена кърпа и с вода и сапун и после пак с препарат за прозорци с алкохол и се поизчисти, но пак имаше по края останало....... Накрая взе че ми се спука предното стъкло, и като го смених, се отървах от тая химия. Както казват всяко зло за добро
Коментар
-
По някога с обикновен, "какъв да е" препарат не става. Аз търках омазано от антифриз стъкло с един Medix 3-4 пъти и само се мажеше. Накрая взех от работата малко професионален Clinil (за стъкла на алкохолна ли, спиртна ли основа, не знам) на фирмата Ecolab и биде светлина :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар