Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги какво мислите за това Пунто!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По принцип колите в Стара Загора са с доста завишени цени и тук-там се намират някой примамливи оферти ... Според мен не си заслужава.Поне не с тази скоростна кутия и тези екстри.За същите тези пари зимаш читаво Bravo JTD
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не си заслужава!!!
      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
      Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Princo написа:
        Според мен не си заслужава.Поне не с тази скоростна кутия и тези екстри.За същите тези пари зимаш читаво Bravo JTD
        То тая пуча въшка е горе долу на цената на която взех Либра-та... ЖТД, с двузоновия климатроник, салон естествена кожа, лятНи жанти, музика от волана и прочее...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          То тая пуча въшка е горе долу на цената на която взех Либра-та... ЖТД, с двузоновия климатроник, салон естествена кожа, лятНи жанти, музика от волана и прочее...
          Колега, твоето е било въпрос на голямо търсене, много късмет и продавача ще да е бил много на зор :P
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
            donnna написа:
            Колега, твоето е било въпрос на голямо търсене, много късмет и продавача ще да е бил много на зор :P
            Мчи тя булката на @tzetzo_slavista ако го припира - да не й се вързва... То не купуваш хляб от магазина, а кола все пак!И друго - следи обявите на конкретни марки и модели. ще видиш колко много коли се продават с месеци, да не кажа с години... т.е. не стават! Верно с Либра-та си беше късмет, ама си беше 3 месечно ежедневно търсене. А колата я бяха свалили от автовоза в петък и я взех в понеделник... Не бяха сварили да измият двигателя още....И гледай задължително климатик и да работи!!! Настоявай за климатика!!! Щото сега не мислим за това, ама лятото в някое задръстване, каката като си пусне климата... Вечерта може и да въдеш възнаграден ако ме разбираш правилно

Коментар

Колега tzetzo_slavista,Колата е на двойна цена и определено не си заслужава. Това че има удар и липсва лайстната е най-малкия проблем. Жена ми има пунто 1.1 и харчи 9/100 градско, това 1.2 с тоя автоматик ще е над 10/100, просто не си струва за 60 к.с. Освен това, ако нещо му стане на автоматика ще трябва да го сменяш с ръчна (ако е възможно) или да продаваш колата на части. Колкото по-екзотичен е модела, толкова по-малко части се намират. За бюджетна кола като Пунто май екстрата автоматик няма смисъл. За тия пари може да се вземе следващото поколение Пунто дизел например. В никакъв случай не бързайте да купите първата кола, която видите, особено ако не ви се налага спешно - стари коли колкото искаш, никога няма да свършат . Освен това зимата цената на колите е малко по-висока, ако изчакате пролетта, цената ще им падне средно с около 200 лв, което си е една гражданска.
              Fiat - Stilo 1.9 JTD

Коментар

Благодаря на всички за мненията ви до сега! Отказваме се от това Пунте. Като се вземат в предвид всички изложени обстоятелства, ще се изчака поне до лятото и ще се търси точната кола! Към Пунто се бяхме ориентирали, защото аз имам такова от 6 години, а и един много добър приятел сащо има едно 1.1 и сме им свикнали на капризите...докато с някоя друга малка количка, тепърва ще трябва да и свиквам на анемиите...
                infineon написа:
                Имай предвид че автоматика на пунтото е безспепенен и ако стане нещо в Бг незнам кой ще ти го оправи.За точно толкова пари ще вземеш ситроен ксантия 1.9 ТД с адаптивна автоматична скорстна кутия, даже гледах една 99 та с всички екстри.
                Бях чел, че автоматика при Ланча Y същите години, също е проблемен и няма правене в БГ, данеби да става дума за същата технология!?Ще погледна тези Ксантии, единственото, което знам за тях е че возят много приятно!
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Във форума не продаваше ли се някакво пунто за 1300 лв? Каквото и да има да му се сменя с нови части няма да стигне тези пари! Радвам се, че сте се отказали.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не я намирам обявата...
                    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

По добре вижте Пунтото на колегата Yavor,колата е много добре подържана и е мк2 дизел.
                      ex. punto elx 1.2i
                      Lancia Libra 1.6

Коментар

Колега майто пунто го продадох за 1300лв1.1 6-скорости перфектно техническо състояние с газ със всички такси и прегледи нинало ,енее 98 а 94 ама качваш се и караш .На това ще ти свалят 500лв в миг но докарване ,еко такса ,гражданска ,кат ,обслужване -това стъпи като БМВ-3 компакт на тия години -безумие

Коментар

petio4528 написа:
                          По добре вижте Пунтото на колегата Yavor,колата е много добре подържана и е мк2 дизел.
                          1+ето го - кукла!!! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=66995

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                            Не я намирам обявата...
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=68963

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                              http://www.cars.bg/u265459С приятелката ми харесахме това пунто от Стара Загора, за първа кола за нея става въпрос! По снимките изглежда много запазено и пише, че е на 48000км - възможно е! Все пак се надявам и на някакви отстъпки в цената. Какво бихте ме посъветвали за количката?
                              Без да съм специалист бая е скъпичко, то и моята брава 99 г. дизел май е по евтина иначе карах такава количка, преди 2 години и за градска кола е много добро, и нямах никакви оплаквания, с тая разлика, че съм карал около два месеца и не беше автоматик, е само дето няма душа да се набере, все пак останах много доволен от колата. Според мен е скъпо и можеш да намериш по-евтино, я аз на километраж не вярвам. Все пак твоя преценка но за тия пари може и по добро да се вземе.
                              Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с. 1999 г.
                              From the EAST to the WEST the FIAT is THE BEST!!!
                              Skoda Octavia Style/Vision 2.0 TDI-CR, 110kW, 150 hs, DSG, 2016

Коментар

+1 за Пунтото на колегата Yavor мк2 определено е по-добро
                                ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
                                ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
                                Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

Коментар

Working...
                                X