По принцип колите в Стара Загора са с доста завишени цени и тук-там се намират някой примамливи оферти ... Според мен не си заслужава.Поне не с тази скоростна кутия и тези екстри.За същите тези пари зимаш читаво Bravo JTD
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги какво мислите за това Пунто!
Collapse
X
-
Princo написа:Според мен не си заслужава.Поне не с тази скоростна кутия и тези екстри.За същите тези пари зимаш читаво Bravo JTDFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
wwalker написа:donnna написа:То тая пуча въшка е горе долу на цената на която взех Либра-та... ЖТД, с двузоновия климатроник, салон естествена кожа, лятНи жанти, музика от волана и прочее...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
Колега tzetzo_slavista,Колата е на двойна цена и определено не си заслужава. Това че има удар и липсва лайстната е най-малкия проблем. Жена ми има пунто 1.1 и харчи 9/100 градско, това 1.2 с тоя автоматик ще е над 10/100, просто не си струва за 60 к.с. Освен това, ако нещо му стане на автоматика ще трябва да го сменяш с ръчна (ако е възможно) или да продаваш колата на части. Колкото по-екзотичен е модела, толкова по-малко части се намират. За бюджетна кола като Пунто май екстрата автоматик няма смисъл. За тия пари може да се вземе следващото поколение Пунто дизел например. В никакъв случай не бързайте да купите първата кола, която видите, особено ако не ви се налага спешно - стари коли колкото искаш, никога няма да свършат . Освен това зимата цената на колите е малко по-висока, ако изчакате пролетта, цената ще им падне средно с около 200 лв, което си е една гражданска.
Коментар
-
Благодаря на всички за мненията ви до сега! Отказваме се от това Пунте. Като се вземат в предвид всички изложени обстоятелства, ще се изчака поне до лятото и ще се търси точната кола! Към Пунто се бяхме ориентирали, защото аз имам такова от 6 години, а и един много добър приятел сащо има едно 1.1 и сме им свикнали на капризите...докато с някоя друга малка количка, тепърва ще трябва да и свиквам на анемиите...infineon написа:Имай предвид че автоматика на пунтото е безспепенен и ако стане нещо в Бг незнам кой ще ти го оправи.За точно толкова пари ще вземеш ситроен ксантия 1.9 ТД с адаптивна автоматична скорстна кутия, даже гледах една 99 та с всички екстри.Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Във форума не продаваше ли се някакво пунто за 1300 лв? Каквото и да има да му се сменя с нови части няма да стигне тези пари! Радвам се, че сте се отказали."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колега майто пунто го продадох за 1300лв1.1 6-скорости перфектно техническо състояние с газ със всички такси и прегледи нинало ,енее 98 а 94 ама качваш се и караш .На това ще ти свалят 500лв в миг но докарване ,еко такса ,гражданска ,кат ,обслужване -това стъпи като БМВ-3 компакт на тия години -безумие
Коментар
-
petio4528 написа:По добре вижте Пунтото на колегата Yavor,колата е много добре подържана и е мк2 дизел.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:http://www.cars.bg/u265459С приятелката ми харесахме това пунто от Стара Загора, за първа кола за нея става въпрос! По снимките изглежда много запазено и пише, че е на 48000км - възможно е! Все пак се надявам и на някакви отстъпки в цената. Какво бихте ме посъветвали за количката?Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с. 1999 г.
From the EAST to the WEST the FIAT is THE BEST!!!
Skoda Octavia Style/Vision 2.0 TDI-CR, 110kW, 150 hs, DSG, 2016
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар