http://www.cars.bg/u265459С приятелката ми харесахме това пунто от Стара Загора, за първа кола за нея става въпрос! По снимките изглежда много запазено и пише, че е на 48000км - възможно е! Все пак се надявам и на някакви отстъпки в цената. Какво бихте ме посъветвали за количката?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги какво мислите за това Пунто!
Collapse
X
-
Да-а-а,определено са се оляли с цената,още повече,че е правено от дясната страна-липсва му страничната лайсна на калника.Пък и тия автоматични скоростни кутии са жива беля.Но ти си решаваш.Аз никога не бих дал толкова пари за това Пунто.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Доста запезено изглежда и е идеалната градска кола.Ако варианти да корегират цената,така че да те удовлетвори,ако е в добро техническо състояние и най вече ако вие ВЕЧЕ се виждате в нея зад волана я купувай.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
На един приятел, на колегата бил взел на жена си такова преди две години и били много доволни. Аз лично Пунто автоматик не съм карал, но съм карал подобен клас кола автоматик няколко месеца и после не ми се качваше на кола с ръчни скорости. Според мен това е най-голямата екстра на един автомобил - автоматика! Иначе и на мен ми бие, че е имало някакъв проблем отдясно, но само от снимките трудно може да се видят детайли. Приятелката ми дава зор сега да я била купила, да не вземе някой да я изпревари, а аз и казвам, че е по-добре да поизчакаме малко! Чувам различни мнения за пазара на автомобили втора ръка сега. Някои казват, че не се купувало и сега е момента, защото колите по автокъщите залежавали и цените били добри. Други, че заради многото македонци, които се отворили да купуват от България цените вървели нагоре и не се купувало сега! Кое е вярното в случая?!Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
от едната страна липсва лайсна, липсват и следи от нейното закрепяне... огледай добре дали не е удряна колата и да е пребоядисвана. Колата е мега скъпа. За тези пари можеш да купиш пунто 2 дизелово и климатик. Стара Загора е един от най-скъпите градове за коли.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
на тоз задръстен пазар баш туй ли ти/й хареса???или щото е червено???тез пари ги дадох за моето преди 5 г. - тогава имаше мито/ДДС, мойто е с клима....п.п. говорим за едни и същи години на колата...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Че е ремонтирано и пребоядисано - това е повече от видно. Едва ли са правили тоя ремонт в чужбина. Обикновенно взимат ударени за малко пари и тук ги привеждат в вид като за продаване.Поради това трудно ми е да допусна че автоджамбазина не знае за това. А факта че е премълчал, говори за некоректност ... Това че не поставил липсващите детайли - това пък говори за немърливост. Не е ясно какво още премълчава ...Не бих даже помислил да купя тази кола ... парите са си ваши ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Че е ремонтирано и пребоядисано - това е повече от видно. Едва ли са правили тоя ремонт в чужбина. Обикновенно взимат ударени за малко пари и тук ги привеждат в вид като за продаване.Поради това трудно ми е да допусна че автоджамбазина не знае за това. А факта че е премълчал, говори за некоректност ... Това че не поставил липсващите детайли - това пък говори за немърливост. Не е ясно какво още премълчава ...Не бих даже помислил да купя тази кола ... парите са си ваши ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Имай предвид че автоматика на пунтото е безспепенен и ако стане нещо в Бг незнам кой ще ти го оправи.Не че за другите е много евтино ама поне ги правят.И освен това не е април 99 та. Последните такива пунтота са до август 98 ма.Много постно от към екстри.За точно толкова пари ще вземеш ситроен ксантия 1.9 ТД с адаптивна автоматична скорстна кутия, даже гледах една 99 та с всички екстри.На това пунто му липсват най важните плюсове- да е евтино и с евтина подръжка. С тоя автоматик ако стане нещо ще си плащаш като за скъпа кола.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар