Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми да изясним всичко за спортните гърнета и тн.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е да ако иска колегата да качи мощността трябва да нагласи някой лев знам от личен опит,а само за бученето ей тука в един магазин има спортни гърнета по 35лв. ще му свършат работа
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
      Е да ако иска колегата да качи мощността трябва да нагласи някой лев знам от личен опит,а само за бученето ей тука в един магазин има спортни гърнета по 35лв. ще му свършат работа
      "Спортни" Тези гърнета не знам от какво са направени ,но ако изтраят една зима трябва да вдига банкет... Да не говорим ако го закачиш на някой бордюр...За нещо толкова важно не трябва да се пестят пари според мен...Ама всеки си носи глава на раменете...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

има един ей тука с една мазда сложил такова гърне и бръмчи като жигула с издънено гърне супер отвратително

Коментар

Има и едно черно БМВ на колелото с такова гърне. Май е на мангалите. Реве че се къса ма не откъсва хахахах
          Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
          Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

груби селски прояви = "спортни гърнета", неискам да обиждам никой

Коментар

Сложи нещо сносно, намират се запазени "Remus"-и втора ръка за по 80-120 лева. Аз съм с такъв-много ми ’аресва звука! :D
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

И мойта е 1.6 16V и да ти кажа не съм очаквал че този мотор може да вади такъв як звук, но наистина стана МНОГО шумна. А хубавия звук се постига със спортен въздушен филтър. Значи спортно гърне + монтаж + права тръба на мястото на катализатора = 200 лв +20лв въздушен филтър но казвам ти пак става МНОГО шумна !!
                Прикачени файлове
                Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
                Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

Извинявам се че ползвам на колегата темата,но да попитам и аз.Значи махнах си катализатора и на негово място ми завариха тръба,сега е съвсем малко по-шумна от преди и чак след 3500/4000 об се усеща промяна в звука!Харесва ми как звучи,но ако може да е една идея по-груб и дълбок звука ще е супер!!!Та питането ми е следното ако махна средното гърне и там сложа права тръба приятели ме светнаха,че ще стане като някой 2fast2furious Голф,дали е така ?И другото нещо е точно преди крайното гърне има едно мъничко...каква ще е разликата в звука ако оставя средното както си е и на мястото на мъничкото(преди крайното)сложа тръба???
                  Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Коментар

Не се занимавай с гърнетата. Сложи само един спортен филтър и ще има голяма разлика в звука.При мен на 1,6 мотор наподобява 5 цилиндрово HGT
                    Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
                    Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

аз преди да сложа правата генерация бях със всички гърнета,само че на мястото на катализатора имах резонаторно гърне,в ниските и във високите се чуваше доста добър звук.На един приятел му махнахме катализатора на Браво 1,6 и на негово място заварихме тръба и накрая спортно гърне ама беше някво евтино от порядъка на 50лв. и е шумна във високите,но гърнето е с малък отвор и на мен лично не ми харесва как бръмчи с него.

Коментар

Знам колега имам такъв филтър и разликата в звука си е супер,но все пак ако може точно по въпроса моля ви !!!И пак ще отбележа че не искам звук стил прелитащ Голф!Чудя се просто дали може да се подобри ако направя написаното в миналия пост???
                        Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Коментар

Working...
                        X