Е да ако иска колегата да качи мощността трябва да нагласи някой лев знам от личен опит,а само за бученето ей тука в един магазин има спортни гърнета по 35лв. ще му свършат работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете ми да изясним всичко за спортните гърнета и тн.
Collapse
X
-
ivailo rachev написа:Е да ако иска колегата да качи мощността трябва да нагласи някой лев знам от личен опит,а само за бученето ей тука в един магазин има спортни гърнета по 35лв. ще му свършат работаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
nedialk00
-
И мойта е 1.6 16V и да ти кажа не съм очаквал че този мотор може да вади такъв як звук, но наистина стана МНОГО шумна. А хубавия звук се постига със спортен въздушен филтър. Значи спортно гърне + монтаж + права тръба на мястото на катализатора = 200 лв +20лв въздушен филтър но казвам ти пак става МНОГО шумна !!Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
-
Извинявам се че ползвам на колегата темата,но да попитам и аз.Значи махнах си катализатора и на негово място ми завариха тръба,сега е съвсем малко по-шумна от преди и чак след 3500/4000 об се усеща промяна в звука!Харесва ми как звучи,но ако може да е една идея по-груб и дълбок звука ще е супер!!!Та питането ми е следното ако махна средното гърне и там сложа права тръба приятели ме светнаха,че ще стане като някой 2fast2furious Голф,дали е така ?И другото нещо е точно преди крайното гърне има едно мъничко...каква ще е разликата в звука ако оставя средното както си е и на мястото на мъничкото(преди крайното)сложа тръба???Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!
Коментар
-
аз преди да сложа правата генерация бях със всички гърнета,само че на мястото на катализатора имах резонаторно гърне,в ниските и във високите се чуваше доста добър звук.На един приятел му махнахме катализатора на Браво 1,6 и на негово място заварихме тръба и накрая спортно гърне ама беше някво евтино от порядъка на 50лв. и е шумна във високите,но гърнето е с малък отвор и на мен лично не ми харесва как бръмчи с него.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар