Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Демонтаж на предна броня Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Демонтаж на предна броня Фиат Браво

Колеги днес се измъчих и неуспях да сваля предната броня на Бравото ми... Някой може ли да ми покаже снимков матерял за демонтажа защото май трябва да сваля и подкалниците за да развъртя още 2 болта...

След като свалиш подкалниците ( само предните части малките те устройват) , имаш по 2 болта хванати в калниците, може би те са ти останали само.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Това трябва да ти свърши работа. Вътрешните болтове (на втората графика) понякога са яко клеясали и могат да те отчаят.
      Прикачени файлове
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

3-я болт по принцип трябва да е в една пластмасова тапа на която ти ляга бронята, вземи си едно WD40 за всеки случай, че на мен не ми издържаха нервите и ги резнах.
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Отпред, пред радиатора, бронята се захваща и с две пластмасови тапи с правоъгълна форма, които трябва да се наместят да минат през отворчетата, иначе законтрят - може би само те са ти останали, ако си махнал всички болтове.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Този третия болт дето е под мигача откъде се отвива?Аз си мислех че бронята се плъзга върху тези пластмасови тапи дето са там без да се свалят?При мен като опитах да отвия тези двата болта дето са отдолу на калника на единия превъртя това в което е завит. Как да го сваля?
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

,,

Ако ти е останал само този превъртелия,скъсай бронята оттам и после с една правоъгълна подложка с резба става перфектно.
              Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

infineon написа:
                Този третия болт дето е под мигача откъде се отвива?Аз си мислех че бронята се плъзга върху тези пластмасови тапи дето са там без да се свалят?При мен като опитах да отвия тези двата болта дето са отдолу на калника на единия превъртя това в което е завит. Как да го сваля?
                Хвани го с едни гарги и го развии, на мен не остана нито един дето да държи като хората и съм ги сменил с гайки.
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Благодаря ви колеги проблема е решен.

Коментар

infineon написа:
                    ...При мен като опитах да отвия тези двата болта дето са отдолу на калника на единия превъртя това в което е завит. Как да го сваля?
                    С ножовка се реже, стига да има някакъв луфт. Другото е късане на пластмасата, няма начин.
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V
                    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Мойта я "демонтирах"в един тротоар Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                      Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
                      Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

Working...
                      X