Колеги днес се измъчих и неуспях да сваля предната броня на Бравото ми... Някой може ли да ми покаже снимков матерял за демонтажа защото май трябва да сваля и подкалниците за да развъртя още 2 болта...
3-я болт по принцип трябва да е в една пластмасова тапа на която ти ляга бронята, вземи си едно WD40 за всеки случай, че на мен не ми издържаха нервите и ги резнах.
Отпред, пред радиатора, бронята се захваща и с две пластмасови тапи с правоъгълна форма, които трябва да се наместят да минат през отворчетата, иначе законтрят - може би само те са ти останали, ако си махнал всички болтове.
Този третия болт дето е под мигача откъде се отвива?Аз си мислех че бронята се плъзга върху тези пластмасови тапи дето са там без да се свалят?При мен като опитах да отвия тези двата болта дето са отдолу на калника на единия превъртя това в което е завит. Как да го сваля?
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Този третия болт дето е под мигача откъде се отвива?Аз си мислех че бронята се плъзга върху тези пластмасови тапи дето са там без да се свалят?При мен като опитах да отвия тези двата болта дето са отдолу на калника на единия превъртя това в което е завит. Как да го сваля?
Хвани го с едни гарги и го развии, на мен не остана нито един дето да държи като хората и съм ги сменил с гайки.
Коментар