Колеги, скоро смених кабели, а след това и свещи, но при втората смяна си повредих 2 от кабелите. Имате ли някаква идея дали и къде бих могъл да си намеря кабели на бройка. Не ми се купува още един комплект.. Оставих 2 от старите кабели за момента, но трябва да ги сменя..Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за свещи на бройка
Collapse
X
-
Re: Кабели за свещи на бройка
Doctor_sink написа:Колеги, скоро смених кабели, а след това и свещи, но при втората смяна си повредих 2 от кабелите. Имате ли някаква идея дали и къде бих могъл да си намеря кабели на бройка. Не ми се купува още един комплект.. Оставих 2 от старите кабели за момента, но трябва да ги сменя..Благодаря
Коментар
-
Здрасти колега.Ако дадеш модификация, конски сили на двигател мога да ти дам кабели ако се договорим за цената.Имам чисто нови-комплект останаха ми от блъснатата Фиат Брава.Поздравипредишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Това са кабелите: Производител: JANMOR Описание на продукта: L1 = 600mm L2 = 480mm L3 = 330mm L4 = 280mm Каталожен номер: FAS37 Оригинален номер: 46474814, 46743086 Ето и линк към тях: .....шегувам сепредишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар