Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели за свещи на бройка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кабели за свещи на бройка

Колеги, скоро смених кабели, а след това и свещи, но при втората смяна си повредих 2 от кабелите. Имате ли някаква идея дали и къде бих могъл да си намеря кабели на бройка. Не ми се купува още един комплект.. Оставих 2 от старите кабели за момента, но трябва да ги сменя..Благодаря
    love sux true love swallows

италианеца по 5 лв броя. мери ги преди да вземеш.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Кабели за свещи на бройка

Doctor_sink написа:
      Колеги, скоро смених кабели, а след това и свещи, но при втората смяна си повредих 2 от кабелите. Имате ли някаква идея дали и къде бих могъл да си намеря кабели на бройка. Не ми се купува още един комплект.. Оставих 2 от старите кабели за момента, но трябва да ги сменя..Благодаря
      При мен преди време стана същата работа-да извадя кабела от свеща и се скъса.Незнам защо тия кабели залепват така за свещите.А бях дал 65 лв. преди това и направо умрях.Ако има откъде да се купуват на бройка и аз бих се възползвал.

Коментар

Здрасти колега.Ако дадеш модификация, конски сили на двигател мога да ти дам кабели ако се договорим за цената.Имам чисто нови-комплект останаха ми от блъснатата Фиат Брава.Поздрави
        предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
        Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

кабели

syfer написа:
          Здрасти колега.Ако дадеш модификация, конски сили на двигател мога да ти дам кабели ако се договорим за цената.Имам чисто нови-комплект останаха ми от блъснатата Фиат Брава.Поздрави
          каква марка са кабелите?колата е брава 1.6 16V-103 к.с.

Коментар

Това са кабелите: Производител: JANMOR Описание на продукта: L1 = 600mm L2 = 480mm L3 = 330mm L4 = 280mm Каталожен номер: FAS37 Оригинален номер: 46474814, 46743086 Ето и линк към тях: .....шегувам се
            предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
            Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Working...
            X