Емо е прав. Сега се сещам. В Пловдив разхода ми е нисък, но в Стара Загора и на мен ми даде над 8.
Именно, тук за 5 мин си от единия край на града до другия.
naskobg написа:
Гори толкова, откакто я кара дъщерята - млад шафьор. :D
Това му е хубавото на дизела, че няма голямо покачване на разхода, както при бензина.Като за млад шофьор пак е супер 8.3-8.6/100.В тези студове на мен ми гори по 8.-----------Единствената печка, която знам да гори 5 в града е TDI 1.4 3 цилиндъра
2004г. 63 киловата , незнам динамик ли е, HGT ли е (HGT са по 100 коня май, търсех такова нов бг нямаше никаде такъв дизел) добра е колата, аз я имам от 2 месеца и всички ми казваха не си вземай фиат, в тоя фиат единственото добро нещо е JTD-то под капака ама въпреки тва си взех и съм доволен , тва, че сменям тва онова, то всяка кола го сменя като е строшено, фиат не е мерцедес,бмв или ауди, ама за мене е по добре от пежо,рено и ситроен примерно...(попринцип исках или БМВ или Хонда сивик, ама БМВ 330d ми харесва но цената му е колкото 2-3 пунтота ако е не нова но поне след 2002 , а хонда сивик 95-98 година да си вземеш..... прекалено дърто е, и за тва си взех пунто дизел и не съжалявам)
Коментар