Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с лампа на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с лампа на таблото

Здравейте. Има една лампа на таблото на Бравата(1.9 JTD), която ме притеснява, тъй като свети когато си иска ... попринцип като дам на контакт свети 2-3 секунди и изгасва. Проблемът е че някой път не изгасва, или пък когато е изгаснала по някое време светва от нищото ... лампата прилича на впръсквателна гилза. Нещо не ми се вижда редно тази лампа да свети. Някой ще ме светне ли с малко инфо

Колега, виждам че още никой не ти е отговорил и за това, въпреки че не съм капацитет ще ти дам някакъв отговор. Светенето на тази лампа на таблото показва, че вероятно има някакъв проблем в работата на двигателя, който при компютърна дагностика, ако има отбелязана грешка в компютъра би могъл да се установи точно. В интерес на истината, когато паднат много ниско температурите и моята лампа много често дава индикации, но с компютърната диагностика не се установи никакъв проблем и спрях да и обръщам внимание. При затопляне на времето индикациите спряха. Това стана миналата зима. Тази зима при температури под -10 градуса проблемът пак се появи.
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

колега караи на диагностика причините за да свети са много

Коментар

Working...
      X