за швейцарка 149C2046.Както на повечето такива и моя изпускателен колектор е спуканДо сега не ми пречеше, но оня ден карах по един черен път и нещо чукнах отдолуИ сега пърди та се късаКато го поразгледах отпред доста се е понапукало и духа отвсякъдеТа кажете от къде да търся такъв и въобще има ли шанс да намеряИталианеца работи ли в съботаХе-хе - това ми било юбилейното 64-то мнение ))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изпускателен колектор - от къде
Collapse
X
-
Лошо е да се кара СЪС спукан колектор защото не отиват всички газове към ламбда сондата и се лъже компютъра така Аз на мойто браво му заварявах колектора, те в Германия някой се е бил опитвал да го прави, но неуспешно, та една от 4-те тръби направо се беше счупила Но намерих читав майстор и ми го завари. Имай в предвид че не всеки се наема да заварява чугун, защото е много гаден за работа. Сега и на полото имах същия проблем но го хванах от рано и пукнатинката беше съвсем малка и я отстраних. Ако мислиш да правиш старите тръби имай в предвид че може и да са криви, измерете ги, може да се наложи и шлайфане. А иначе нови са над 300 лв за Браво, щях да получа удар като ми казаха...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар