Целта ми е да си поставя уреди за измерване на налягане и температура на маслото , някои има ли идея как става тази процедура и къде се свързват уредите на този мотор аз мисля че е на мястото на заводския датчик за маслото но не съм сигурен затова някои ако го е правил вече нека да сподели как става цялата процедура
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на уреди в Фиат Брава 1.6
Collapse
X
-
Re: Поставяне на уреди в Фиат Брава 1.6
bravas написа:Целта ми е да си поставя уреди за измерване на налягане и температура на маслото , някои има ли идея как става тази процедура и къде се свързват уредите на този мотор аз мисля че е на мястото на заводския датчик за маслото но не съм сигурен затова някои ако го е правил вече нека да сподели как става цялата процедураFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
-
В комплекта с уредите има троиник които се завивал на мястото на оригинални датчик за колата на този троиник се слагали датчика за температура и налягане на маслото така ми каза един познат но дали е възможно така поставени датчиците да ми дават и налягането на маслото ."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:В комплекта с уредите има троиник които се завивал на мястото на оригинални датчик за колата на този троиник се слагали датчика за температура и налягане на маслото така ми каза един познат но дали е възможно така поставени датчиците да ми дават и налягането на маслото .Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:чудя се изобщо за какво си ги слагате тези уреди"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:nedialk00 написа:чудя се изобщо за какво си ги слагате тези уредиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:bravas написа:nedialk00 написа:чудя се изобщо за какво си ги слагате тези уреди"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:Tornado написа:bravas написа:nedialk00 написа:чудя се изобщо за какво си ги слагате тези уреди
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар