Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От товарно към пътническо Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От товарно към пътническо Пунто

Здравейте,предварително се извинявам ако темата ми е в неправилния раздел,харесал съм си Фиат Пунто 1,2000 година 1.7ТД,но проблема е,че няма задни седалки,товарно с решетката зад предните седалки,та въпроса ми е може ли да се сложат отзад седалки трябва ли да правя нещо за да ми сменят в талона 1+1 и ако ме спрът с талон,в който пише двуместна с трима човека примерно,става въпрос ако вече съм сложил отзад седалки и съм махнал решетки мрешетки много ли ще ме е**т полицаите,забелязах,че отзад е някак си по-вдигната вътре просто кора ли е или...?Благодаря ви предварително

имах един колега с такъв сеат и се оплакваше че му искат 250 лв. за регистрация от товарно на пътнеческо

Коментар

Трябва да сложиш седалки и колани(някой ще каже, че колан се иска само ако е заводски, но в този случай променяш предназначението на автомобила), и с тези промени едва ли не се променя и конструкцията, тъй като имаш пробиване рязане, монтиране на седалките. Всичко трябва да се направи качествено, и след това на технотест. А там вече може и да те върнат.

Коментар

един колега мина всичко и си я пререгистрира като пътническа, целата работа му излезе към 500лв ако не се лъжа.Купи цял салон с колани и т.н,после технотест и нова регистрация.

Коментар

Working...
        X