Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ел.фар на марея.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с ел.фар на марея.

Колеги,реших да си оправя фаровете след като взех колата че светеха на никъде но с десният фар имам проблем.Първо с шестограма ръчно го вдигам но до крайно горно положение не е достатъчно.Ел.моторчето работи но е с неговата регулировка пак свети ниско.Другият фар ако го вдигна ръчно в най горно положение ще светя на гаргите но десният не иска.Интересува ме може ли да се махне моторчето и да се вдигне по някакъв начин и след това да го сложа отново.Или някакъв друг съвет.
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Може да се махне, доколкото да провериш дали е закачено правилно, и пак да го сложиш. Фарът оригинален ли е, или е сменян и е някоя мега-марка, примерно ДЕПО? Провери дали лампата е легнала хубаво в леглото си.

Коментар

Не е Валео, а Депо.
      Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Аз пък си въртим със пустия му шестограм и нищо не помръдва и на двата !!! Лошото е че са никва марка...... китайчета
        Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
        Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...080&highlight= имам същия проблем, но така и не можах да го оправя. Фара е Валео, два-трипъти го вадих, оглеждах. Не видях нищо нередно. Поне чудесно виждам дупките пред мен :D
          Fiat Marea 1.9 TD100 97г.

Коментар

просто моторчетата ви за ел.регулиране имат една ябълка, която влиза в една бяла джаджа на рефлекторите, е тая ябълка на вас не е ви е където трябва и заради това неможе да регулирате

Коментар

Working...
            X