Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

JTD във HGT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JTD във HGT

Колеги JTD двигател пасва ли в коша на HGT, или ще има нужда от преправяне.Ако има някой запознат, ще бъда благодарен.
    Bravo HGT 2.0 20V

Общо взето трбява да питаш, какво не се преправя, по-лесно е да се изброи.Пък и за какво ти е тая печка, в петака е истината.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хм и аз не бих се заел ако имам 2.0 20В да слагам каквото и да е друго вътре освен да я правя турбалана. Преди време се бях навил да слагам 2.0 на бравата която е тд100 ама след доста консултации с майстора и еладжията се отказах. То трябваше да се смени половината кола.
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        хм и аз не бих се заел ако имам 2.0 20В да слагам каквото и да е друго вътре освен да я правя турбалана. Преди време се бях навил да слагам 2.0 на бравата която е тд100 ама след доста консултации с майстора и еладжията се отказах. То трябваше да се смени половината кола.
        Мче да ти пращам брат ми, той има HGT сядаш, покарваш го и разменяте двг-тата + всичко прилежащо. Той иска печка
        Peugeot 406, 2000 HDi 90
        ex. Peugeot 106 1,5 D
        ex. Ritmo 70 138B2.000
        ex. Tempra 2.0 159A6.046
        Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Working...
        X