Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теч в краката на пътника отпред

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теч в краката на пътника отпред

Имам лек теч в краката на пътника отпред, по-точно близко до колонката на вратата. Водата капе леко от горе-от таблото. Вероятно идва или от стъклото или някъде от кухината под чистачките.Според вас от къде може да е и как може да се отстрани?Има ли вероятност да е от леко разлерване на стъклото и мога ли да го упрътня със силикон и как?
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Колега има вероятност да ти е спукано радиаторчето на парното. нищо че не ти запотява стъклото. Намокри си пръстите и го опитай на вкус ако е сладникаво значи е антифриз, а не вода.
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

провери да не са ти запушени отводнителните отвори под чистачките
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

не е от антифриза, проверявах го, а и радиатора е сменен, а и не намалява антифриза никакотводнителните отвори ги чистих лятото като ми потече за първи път, но не се оправи, в събота проверявах кухината, почти нямаше боклуцинещо друго е

Коментар

Щом е по колонката значи е от запушени отводнители под чистачките.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Дренажа на шибидаха или фитъра на климатика.

Коментар

dani389 написа:
              Щом е по колонката значи е от запушени отводнители под чистачките.
              къде точно се намират тези отводнители и как да стигна до тях? какво представляват?

Коментар

///// написа:
                Дренажа на шибидаха или фитъра на климатика.
                нямам шибидах, дали може да е от антената? тя има ли нещо за отводняване - някакъв профил отдолу на тавана?филтъра на климатика го гледах - не е влажен и там вода не влиза

Коментар

Антената няма отводняване. Едва ли е от нея, освен ако не е разхлабена.
                  Bravo 1.6 / 16

Коментар

Ако предното стъкло е сменяно, огледай хубаво гумата в която лежи стъклото да не е прищипана! Ако има някъде прещипване на гумата е възможно да влиза от там. Ако пък стъклото си е оригиналното проблема не е там едит: Мареата комби ли е? ето и моята тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56504 със снимки от къде капеше. Проблема се оказа шаухката в която влиза маркуча за задната пръскалка( за това те питах дали колата е комби). При мен гуменото уплътнение около маркуча беше скъсано и водата влизаше спокойно Дано това ти е от полза Успех
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Стъклото е сменяно от предишния собственик в Италия. Аз карам от 4 години и чак сега прокапа.Ще сложа силикон под уплътнението на цялото стъкло и ще проверя пак кухината и дренажите под пластмасата на чистачките.Дано да го отстраня този теч.

Коментар

Working...
                      X