На старата ми кола педала на съединителя беше много твърд и ме убеждаваха в сервизите, че съединителя е за смяна и т.н. От своя страна този, който ми я продаде ми каза, че го бил сменял наскоро. Та един ден и аз скъсах жилото. Смених го, като новото го омазах с грес вътре в кожуха - колкото събра. Педала стана мек като памук. Смяната на жилото не е кой знае колко работа - та май по-добре го смени и виж как е и след това мисли за сваляне на скорости и т.н...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Твърд педал на съединителя
Collapse
X
-
И моя е много твърд вече 2 седмици я имам колата навъртял съм 1000км ама още не мога да свикна! Иначе ако внимателно отпускам си тръгва 6 колата ама първата седмица честно ви казвам имах мускулна треска на левия крак! Не знам може би трябва да я закарам да я видят!??Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
-
Един факт, имах едно митсубиши, дето скъса жилото, след като свалихме скоростите, се оказа че вилката е доста клеясала(направо едвам се движеше ) и след като един ден киснах вилката с разни мазгочи и раздвижване(ама яко раздвижване) всичко се оправи, направо като се качих в колата имах чувството че нещо е откачено.....все пак идея е, можеш да проверишСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Един факт, имах едно митсубиши, дето скъса жилото, след като свалихме скоростите, се оказа че вилката е доста клеясала(направо едвам се движеше ) и след като един ден киснах вилката с разни мазгочи и раздвижване(ама яко раздвижване) всичко се оправи, направо като се качих в колата имах чувството че нещо е откачено.....все пак идея е, можеш да проверишTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар