Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Трансплантация" на кормилна рейка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Трансплантация" на кормилна рейка

Искам да попитам дали на Фиат Темпра без хидравлика може да се смени рейката с хидравлична от по-нова Темпра? Възможно ли е?
    Един за всички, всички за мен

Възможно е . Трябват ти: помпа, рейка, казанче, ремък (може и някоя шайба допълнително да е необходима), маркучи + труд. След което трябва да минеш и стенд.Успех
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

А този луксколко горе-долу може да ми излезе като цена?
      Един за всички, всички за мен

Коментар

Възможно е - разбира се! И то не от по-нова темпра, а изобщо от типо или темпра, които имат хидравлика и се разпродават на части. Във форума се продават много типо/темпра на части. Просто поразгледай обявите, прати лични на колегите-продавачи със запитвания и ще получиш отговорите. Това, нали, за частите става въпрос. А що се отнася да се монтират - към 150-тина лева с реглажа тук във Варна. В София - незнам! Най-тънкия момент от всичкото е да се пренабие ремъчната шайба на водната помпа.

Коментар

presinka написа:
          А този луксколко горе-долу може да ми излезе като цена?
          Колега за София отиди в сервиза на ТУ (9-ти Блок), там търси Оги или Стефан (той е шефчето), този сервиз е специализиран точно в рейките. Правят и други неща и аз лично съм много доволен от тях, имат всичко като стендове що се отнася до рейки и т.н. и според мен цените им са супер, сравнени с някои сервизи примерно в Младост.

Коментар

Working...
          X