Решил съм да си купя Fiat Stilo и искам да попитам за малко инфо относно тази кола,плюсове и минуси но ако може да е от хора с личен опит.Благодаря Ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инфо за Fiat Stilo
Collapse
X
-
Грубо след покупката си приготвяш още 1000лв, за разни дреболии по техническата част.Дизела върви прилично и е икономичен, а бензина .... икономичен бензинов ФИАТ мотор, освен 1,2 не знам да има.Ако си с "2 леви ръце" тази кола не е за теб, има десетки дреболии, които в сервиз няма да ти остранят, но за сметка на това тук почти всичко е описано как става.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Грубо след покупката си приготвяш още 1000лв, за разни дреболии по техническата част.Дизела върви прилично и е икономичен, а бензина .... икономичен бензинов ФИАТ мотор, освен 1,2 не знам да има.Ако си с "2 леви ръце" тази кола не е за теб, има десетки дреболии, които в сервиз няма да ти остранят, но за сметка на това тук почти всичко е описано как става.
Коментар
-
и 1,4 и 1,6 са добри и икономични моторибез проблем си докарват комбинирания разход по книга : 7 / 100 км1,8 е доста по-ящен (съответно мощен), особено в града си удря около 2-3 литра над 1,4/1,6 ... но и без това се среща сравнително рядкопри 1,2 и 1,4 хубавото е че попадат в долната граница за данъка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар