Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за захващане на халогени

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за захващане на халогени

Колеги, трябва ми малко информация, ако някой може да помогне. Бронята ми (на Бравата) е без халогени, но мисля да си слагам. Виждам какво е разположението на халогена отвън, виждам че има чашка, която го държи и си има борд, който обхваща самата броня. Въпросът е дали отвътре има допълнително захващане някъде към бронята с отляти пластмаси или щифтове или нещо друго ? За самата чашка питам защото предполагам, че халогена се крепи само на нея. Ако някой има смъкната броня с халогени, ако може да ми я снима отвътре до самата чашка да видя захващането. Ще съм благодарен
    Fiat Brava 1.4 12V

Малко е тъмна снимката,но ... Долу се захваща на две винтчета и едно горе от лицевата част.
    Прикачени файлове
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Прикачени файлове
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

перфектно, благодаря....
        Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Има всичко режи бронята и поставяй смело.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

А по самата броня, дали има някакви очертания за по-лесно изрязване?
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              А по самата броня, дали има някакви очертания за по-лесно изрязване?
              Има от вътрешната страна става лесно с два стари ножа.Единия се нагрява на газов котлон примерно ,а с другия режете и така ги сменяте.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Малко встрани от темата, халогените могат ли де се регулират по височина на светлинния сноп?
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                  Малко встрани от темата, халогените могат ли де се регулират по височина на светлинния сноп?
                  Могат. Виж малко по нагоре колегата sok1 е дал една скица на халогена. между двата болта за захващане има дупка там се бърка с шестограм и стават нещата. Само за размера на ключето не мога да ти помогна. Халогените се регулират само нагоре и надолу, за разлика от фаровете които могат и вляво и дясно. Не помня дали в тоя форум или в алфаджийския. Имаше една схема за регулиране и на фарове и на халогени. много добре беше обяснена, разтърси се и я разгледай
                  Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                  Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
                  X