Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за светещ сигнал на таблото!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко помощ за светещ сигнал на таблото!

Колеги от доста време да не кажа от както взех колата ми свети един сигнал точно до надписа "STOP" с удивителна! И то само когато НАТИСКАМ СПИРАЧКИТЕ... къде да търся проблема изгоряла крушка (защото ми се струват, че работят) или?

Долеи си спирачна течност!
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

ре

Ако не изчезне, друго доста вероятно - изгоряла крушка точно на някой от стоповете и за това не я виждаш сам при оглед. Нека някой ти натисне спирачката (педала), а ти си огледай стоповете при натиснат педал.
      Мареа 2.4 жтд 99г

Коментар

Re: Малко помощ за светещ сигнал на таблото!

NOVA написа:
        Колеги от доста време да не кажа от както взех колата ми свети един сигнал точно до надписа "STOP" с удивителна! И то само когато НАТИСКАМ СПИРАЧКИТЕ... къде да търся проблема изгоряла крушка (защото ми се струват, че работят) или?
        При мен го имаше този проблем поради повреден спирачен цилиндър на ляво задно колело и губеше спирачна течност.След смяната му и смяна/доливане на спирачна течност не съм имал проблем със светене на конкретната лампа.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Това е сигнализацията за износени накладни.Датчика е на едната накладка на предното "шофьорско"колело
          Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
          Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

Мда датчика за износени накладки представлява окръжност. Вътре в нея в ляво и в дясно има части от окръжност ( символизиращи накладките) и по средата удивителна(знака за внимание) ако свети това значи износени накладки. Ако свети триъгълника с удивителната вътре (лампата на ръчната) тогава има загуба на течност.
            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Ако символът е с удивителен в средата - нивото на спирачната течност е ниско или поплавъка не е наред. За изгоряла лампа на стоп светлините светва съвсем друга индикация и то на чек панела (ако има). А пък за накладките е подобен, ама не съвсем. Справка по-долу:
              Прикачени файлове
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
              X