Колеги от доста време да не кажа от както взех колата ми свети един сигнал точно до надписа "STOP" с удивителна! И то само когато НАТИСКАМ СПИРАЧКИТЕ... къде да търся проблема изгоряла крушка (защото ми се струват, че работят) или?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за светещ сигнал на таблото!
Collapse
X
-
Re: Малко помощ за светещ сигнал на таблото!
NOVA написа:Колеги от доста време да не кажа от както взех колата ми свети един сигнал точно до надписа "STOP" с удивителна! И то само когато НАТИСКАМ СПИРАЧКИТЕ... къде да търся проблема изгоряла крушка (защото ми се струват, че работят) или?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Мда датчика за износени накладки представлява окръжност. Вътре в нея в ляво и в дясно има части от окръжност ( символизиращи накладките) и по средата удивителна(знака за внимание) ако свети това значи износени накладки. Ако свети триъгълника с удивителната вътре (лампата на ръчната) тогава има загуба на течност.
Коментар
-
Ако символът е с удивителен в средата - нивото на спирачната течност е ниско или поплавъка не е наред. За изгоряла лампа на стоп светлините светва съвсем друга индикация и то на чек панела (ако има). А пък за накладките е подобен, ама не съвсем. Справка по-долу:Прикачени файловеStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар