Напоследък шофьорската врата на ПУНТОТО пука/щтрака зловещо.при отваряне и затваряне звучи страшно и се притеснявам да не ми остане в ръцете Пукането е в момента в които прескача през двете степени на отварянеоглеждах го и видимо няма нещо криво или счупено (поне колкото се вижда без да съм свалял вратата)накакви идеи и препоръки????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Страшен Проблем
Collapse
X
-
Страшен Проблем
● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки oЕтикети: –
-
абе много силно пукат, пък и се усеща някакво леко съпротивлениемалко ме съмнава да се оправи само с смазване● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
Опитай да стегнеш гайките на обтегача /ОГРАНИЧИТЕЛЯ/.Ако не стане - нови обтегачи, които струват левчета, но ще трябва да се свали вратата от пантите.Няма смисъл да цапотиш нито с грес,масло и подобно.На тези обтегачи има пластмаса и тя е износена.Питай в Т&N CAR колко струват.Щом за Пунто-2 бяха по няколко лева предполагам,че да твоето ще са по евтини.Успех!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:И аз имах същия проблем-обаче на пътническата врата.Затегнах гайката коята се намира в долния край на вратата и заспа-няма тракане,няма съпротивление! С ключе 10ка мисля че ставаше.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Хиляди благодарности ще го видя и ако не е от това пак ще ви тормозя● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
Честно казано СТРАШЕН ПРОБЛЕМ едва ли подхожда, като заглавие за тази тема! Какво да кажа, като преди време на мен ми се строши турбото и колата стана димна машина-гореше половин литър масло на минута, или когато ми се строши водната помпа и мотора развиваше ужасни темперетури!?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Честно казано СТРАШЕН ПРОБЛЕМ едва ли подхожда, като заглавие за тази тема! Какво да кажа, като преди време на мен ми се строши турбото и колата стана димна машина-гореше половин литър масло на минута, или когато ми се строши водната помпа и мотора развиваше ужасни темперетури!?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Да съгласен съм ама за някои хора нещо дребно е страшен проблем за други е едва ли не смешно.Примерите сте ги дали и вие с водните помпи,турбото,аз мога да дам за разбития ми мотор с 80% масло в газовете,разбитата ми предница с нищо здраво по нея и т.н. мноооого примери ама за колегата мойе това да е страшно така че не го изаждайте че е казал "страшен" проблем.Все пак виждате че сам си е написал че го е страх някой път да не му падне вратата (ако на мен ми се случи ще си изкарам акъла както и вие).Така че не му се карайте.За това че не е написал за какво иде реч в заглавието да съгласен съм виновен еFiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Не знам как е при Пунтото, но като идея да ти подхвърля да погледнеш и щифта (ако е с щифт), който захваща ограничителя на вратата към колонката на купето. Износва се, отваря луфт и в момента на отваряне/затваряне пружината на ограничителя , рязко го издърпва/избутва, при което се чува силно пукане. Така беше при 3 от предишните ми коли (Шкода, Ланча и Типо) и все на шофьорската врата (логично - тя се използва най-много). Сменя се щифта и проблемът изчезва.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
zfa159 написа:Да съгласен съм ама за някои хора нещо дребно е страшен проблем за други е едва ли не смешно.Примерите сте ги дали и вие с водните помпи,турбото,аз мога да дам за разбития ми мотор с 80% масло в газовете,разбитата ми предница с нищо здраво по нея и т.н. мноооого примери ама за колегата мойе това да е страшно така че не го изаждайте че е казал "страшен" проблем.Все пак виждате че сам си е написал че го е страх някой път да не му падне вратата (ако на мен ми се случи ще си изкарам акъла както и вие).Така че не му се карайте.За това че не е написал за какво иде реч в заглавието да съгласен съм виновен еFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар