Здравейте колеги някой компетентен по въпроса ще се изкаже ли ? Интересува ме дали следния размер джанти ще има проблеми на моето браво 1.6 96’ ,джантите са 16’’ ЕТ35 7J ? И евентуално какви размери гуми ще мога да им намърдам ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за джанти ,браво
Collapse
X
-
За да нямаш отклонение в измерването разстояние/скорост според калкулатора и държиш да е 215 трябва ти размер 215/40/16, но ти това си го знаеш .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Вчера изрично си погледнах размера на гумите на 16" за бравата 205/45/16 не опират никъде и изглеждат доста добре 205/40/16 ще е още по-ниско и предполагам ще се отрази на носачите и на самите джанти... хвърли един поглед в гаража ми ако искаш и други снимки мога да ти пратя да видиш, че този размер гума за 16" на брава/о е най-подходящRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Вчера изрично си погледнах размера на гумите на 16" за бравата 205/45/16 не опират никъде и изглеждат доста добре 205/40/16 ще е още по-ниско и предполагам ще се отрази на носачите и на самите джанти... хвърли един поглед в гаража ми ако искаш и други снимки мога да ти пратя да видиш, че този размер гума за 16" на брава/о е най-подходящ
Коментар
-
durex_a написа:kiselo написа:Вчера изрично си погледнах размера на гумите на 16" за бравата 205/45/16 не опират никъде и изглеждат доста добре 205/40/16 ще е още по-ниско и предполагам ще се отрази на носачите и на самите джанти... хвърли един поглед в гаража ми ако искаш и други снимки мога да ти пратя да видиш, че този размер гума за 16" на брава/о е най-подходящRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Аз лично съм с 4x100 междуболтово, ама не ти препоръчвам да слагаш такива джанти ама ти си знаеш най-добре ... И точно за този модел съм на 99% сигурен, че няма да ти станат без да разпробиваш дупките на джантите, защото един приятел има същия модел на пасата си и искаше да ги слага на типото и не ставаха ...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Като искаш да слагаш такива широки гуми гледай джантите ти да са поне 7J, иначе има опастност да ти стоят като балони :D 205, 215 гуми стоят перфектно на 7J джанти ... Също така като купуваш джанти им гледай теглото щото е 1.6 все пак ... Аз като сложих 17-ка само за проба и видимо осетих, че колата стана тромава , казвам ти го от опит, а ти си прецени сам УспехТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар