Здравейте, колеги!Чувал съм този съвет, но не намерих познат, който да го аргументира. Вярвам, че не е шофьорски фолклор, и ще съм благодарен, ако някой обясни (с думи прости ), причините и рисковете при тази непредпазливост. Мисля, че ще е полезно и за много колеги срещнали отговор от типа "защото така са ми казвали ".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо не се дава контакт при свалено табло
Collapse
X
-
кола
КВА Е КОЛАТА На някой модели няма да тръгне никога без табло и то неиното си . А иначе като си на контакт може да ти светне индикацията на АБС или Еърбег и да се изгасят трябва диагностика . За това като се прави ремонт по колата се види + или - това го пише във всички книги за коли. Пунтното мк1 си работи без табло
Коментар
-
Ами на мен това ми струваше едно ходене до сервиз. Като взех колата и ми хрумна да си сменя лампичките по таблото със светодиоди. Ами смених ги и трябваше да ги пробвам. За което трябваше да дам контакт. Обаче после забравих да изключа от контакт и започвам да сглобявам. При сглобяването на конекторите сработва шоковият датчик под седалката и спира бензиновата помпа. Да обаче още не познавах добре колата и ми се изкара акъла. Завлякох колата до сервиз. Там разбрали каква е работата и я оправили. Да обаче като съм попаднал в сервиза не се излиза току така. И ми сменили свещите. Без да ме предупредят. Като гледам старите не бяха много за смяна обаче ме поставиха пред свършен факт.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар