Здравейте скоро си закупих едно пунто, но при покупката въобще не обърнах внимание, че на предните две колела имаше по три болта.На едното колело проблемът е следният: има скъсан болт в главината и не знам как да го оправя, ако някой ми даде съвет, ще съм много благодарен.на другото колело като тръгна да завия болта не завива , но като го изкарам резбата е "замазана" вече. Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 94г главини
Collapse
X
-
И на двете главини е необходимо да се пренавият нови резби. Там, където главината е с само с развалена резба ще е по-лесно(вероятно). Потърси стругар, който може да ти навие резбата. Просто с един метчик на място да пробва да я навие, дано не е много зле и стане.Относно главината със скъсания болт... ако може пробвай да завариш рамо и да го развиеш така. Ако така не става ще се наложи да се разпробие самия болт с по-тънка бургия и постепенно с по-дебела да се увеличи отвора. После следва навиване на нова резба. За целта обаче е нужно да се свали главината. Виж колко струва една главина , виж колко пари ще струва ремонта на сегашните главини и прецени дали си заслужава да ремонтираш. Успех!Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
-
кола
Купи си нови мисля че не са толкова скъпи http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=4&show=1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар