Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се слага задния 3-ти колан на Брава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се слага задния 3-ти колан на Брава?

колеги как се слага задния 3-ти колан на брава :D

Re: колан

freeedom написа:
    колеги как се слага задния 3-ти колан на брава :D
    Хващаш го и го слагаш върху бравата! А бравата със дръжка ли е или с топка?! Ако е с топка ще ти е по трудно иначе може да го навиеш около дръжката и ще си имаш брава със заден 3-ти колан ПС. Не се сдържах...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

третия колан се слага като първи и втори колан от дясно наляво по същия начин.За какъв колан колега става тооочно дума
      КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Според мен колегата пита за третия,средния колан на задната седалка и като се замисля и аз си нямам идея как става тва
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

Когато отзад са седнали трима души, средния е така затиснат от другите двама, че няма нужда от колан
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

надали пита за задните седалки не е написал 5колан а 3 май не е за допълнителен колан въпроса, просто не е наясно как се закопчава 3 колан 1 и 2 покават на шоф.курсовете ама за 3 никой не казва и човека пита Аз пък искам да ва питам колеги, как са връзват връзкити на 3-та обувка???
            КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Третият колан (средният) е двуточков, поне при Бравото. Слага се само през корема :D

Коментар

Humppa написа:
                Третият колан (средният) е двуточков, поне при Бравото. Слага се само през корема :D
                Точно така, обикновенно колана се намира под седалката. И при Пунто е така и при повечето други коли. Вдигаш седалката и от долу е колана.

Коментар

tarabas написа:
                  Точно така, обикновенно колана се намира под седалката. И при Пунто е така и при повечето други коли. Вдигаш седалката и от долу е колана.
                  Точно! И при мен се мотляви там някъде... :D
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

dikanio написа:
                    Когато отзад са седнали трима души, средния е така затиснат от другите двама, че няма нужда от колан
                    За съжаление преди години при тежка катастрофа пред Военна Академия в София загина мой приятел, които е седял на задната седалка в средата. При катастрофата той е излетял напред и е разбил стъклото с глава. Лека му пръст! Мнението е шеговито и дано никой никога не го приеме насериозно. Седенето в средата без колан е най-опасно. Колега freedom - нито раздела си уцелил, нито заглавието е заглавие. Моля те! Местя темата, редактирам заглавието, и отговарям:Третият колан принципно може да се закопчае само на едно място. Направено с цел при закопчани колани - те да се кръстосат, а и да не се сбърка кой къде да се закопчае. Не знам дали ще го обясня добре, но нямам снимка. Ако приемем че коланите на задната седалка са отляво надясно така:колан закопчалка за левия пътник, колан на средния, закопчалка на десния, закопчалка на средния, колан на десния Комбинират се по цветове, а между средния и десния пътник се кръстосват при закопчаване Така е на Дедрата на тати, и на Бравата.

Коментар

по принцип средният ТРИТОЧКОВ колан се води ектра в колите, но не знам за Брава дали се предлага тази екстра...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                      X