Смяна на климатичен лагер на Стило JTD 115------------Лятото, малко преди него - сложих и аз такъв лагер:KBS - индонезийско-китайски, абе с неясен произход.Издържа точно 1месец.Оригиналния, който извадихме - Nachi Japan.Не намерих такъв.Вчера поръчах AJB и преди малко го взех.На вид изглежда като правен в час по трудово в китайско училище:Тука вече iakvvu ще каже дали и неговия е бил същия. Та да видим колко ще изкара и този.Цената е 23.90лв от Старозагорска фирма, която го поръча от Регал Варна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари по - Смяна на климатичен лагер на Стило JTD 115
Collapse
X
-
SKF не предлагат този размер,както и SNR.Когато търсих моят,успях да намеря само три производителя,които предлагат този размер.Единият(не помня точнно кой),трябваше да го чакам около 10 дни за да престигне.Взех AJB(през някаква Димитровградска фирма,която има дистрибуция при нас) и все още държи.Емо искренно се извинявам,защото аз те набутах с този KBS!!! Бях го поръчал и дойде след като монтирах AJB.Заявих го през интернет от някакъв сервиз за авто-климатици в София.Имат сайт в нета.Уверяваха ме че това монтират масово.Явно само големи приказки.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
КBS е голям боклук. За такива нестандартни лагери по скоро KOYO. Я му напишете номера който е на КБС или този на другият ако не са същите за да проверя в София какво мога да направя. Работя с една пловдивска фирма за лагери и могат да ми намерят какъвто искам, стига да се произвежда от даденият производител :D
Коментар
-
Ето ти го тук такъв лагер, Китайски обаче:http://www.lagerite.com/ceni/28-606/-35BX5212S1DST.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар