Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фарове на гранде пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фарове на гранде пунто

здр знае ли някой може ли да се направят фаровете да светят едновременно къси и дълги?

Представяш ли си как ще заслепяваш яко? За какво ти е?

Коментар

tarabas написа:
      Представяш ли си как ще заслепяваш яко? За какво ти е?
      е колега аз ше ги гася естествено.искам зашото съм с ксенон на късите,когато карам на дълги и включа на късите и няколко секунди съм като без светлини затова.

Коментар

По принцип ако си с 2 секционни фарове би трябвало на дълги да светят и къси и дълги (така е на всички коли с 2 секционни фарове които съм виждал), и когато минеш на къси да нямаш проблем. Освен ако при монтажа на ксенона или преди това нещо не е променено. Трябва да се проверят от електричар.
        FIAT PUNTO 1.7 TD
        CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

по принцип колата оригинално си е с фарове h4 в смисал че май не не са двусекционни,но си сложих кристални фарове и сега са с отделни крушки и на късите съм с ксенона

Коментар

Мога да ти предложа следното. Отиди при електричар и той да ти направи късите да светват със запалване на колата или няколко секунди след това. решения има няколко. после от ключа на фаровете ще направи така че да се пускат само дългите и фарове ще имаш постоянно. пък когато ти е кеф и дълги + къси
            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Един добър електричар може да ти помогне, като например сложи реле което да се управлява от габаритите и така постоянно ще имаш къси, но това е един от вариантите. Ако се види ел. схемата на колата може да се измисли и друг начин.
              FIAT PUNTO 1.7 TD
              CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

кола

Само внимавайте с електрониката да не се Прее.. BSI че трудно се оправя.
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                  Само внимавайте с електрониката да не се Прее.. BSI че трудно се оправя.
                  колега има ли вероятност да се прее...електрониката за такова дребно нешо.мисля да попитам някой електричар за този начин на колегата ТОКАТА дали ше стане.дали е възможно стане нешо на електрониката от него?

Коментар

TOKATA написа:
                    Един добър електричар може да ти помогне, като например сложи реле което да се управлява от габаритите и така постоянно ще имаш къси, но това е един от вариантите. Ако се види ел. схемата на колата може да се измисли и друг начин.
                    колега имаш ли представа от къде да намерим такава схема?

Коментар

Working...
                    X