Здравейте колеги, от известно време спря да ми свети осветлението на ел. часовник, който се намира на тавана до врътката на шибидаха. Иначе часовника работи но не свети и на тъмно на се вижда нищо. Някой имал ли е същия проблем и как може да се оправи.? Благодаря предварително на отзовалите се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел. часовник на Пунто
Collapse
X
-
Re: ел. часовник на Пунто
bogdan написа:Здравейте колеги, от известно време спря да ми свети осветлението на ел. часовник, който се намира на тавана до врътката на шибидаха. Иначе часовника работи но не свети и на тъмно на се вижда нищо. Някой имал ли е същия проблем и как може да се оправи.? Благодаря предварително на отзовалите се!Ex. Grande Punto Driver
-
значи със сигурност не е от бушоните, защото всичко друго по таблото си работи, а като развъртях няколко болчета и стагнах до часовника не видях никакви крушки, диоди или др. подобни, освен букса и две винчета на които се държи, тях не посмях да ги развивам, а и часовника е електронен, дали като му изгори осветлението не трябва да се смени целия..............
Коментар
-
При мен е същия проблем ама крушката се оказа здрава-просто не контактува. Аз два пъти я правих и след време пак се прецаква и за сега съм я оставил така.Допълнението е че е в самия часовник. Трябва часовника да се свали и е в него. От двете болтчета.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар