Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ел. часовник на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ел. часовник на Пунто

Здравейте колеги, от известно време спря да ми свети осветлението на ел. часовник, който се намира на тавана до врътката на шибидаха. Иначе часовника работи но не свети и на тъмно на се вижда нищо. Някой имал ли е същия проблем и как може да се оправи.? Благодаря предварително на отзовалите се!

Re: ел. часовник на Пунто

bogdan написа:
    Здравейте колеги, от известно време спря да ми свети осветлението на ел. часовник, който се намира на тавана до врътката на шибидаха. Иначе часовника работи но не свети и на тъмно на се вижда нищо. Някой имал ли е същия проблем и как може да се оправи.? Благодаря предварително на отзовалите се!
    Осветлението на часовника не е на отделен бушон,ако е от бушона,трябва да не светят и други неща-габарити,осв. прибори-табло,копчета на вентилатора и климатика.Бушона е четвъртия отдясно втори ред-капачката на таблото вляво от волана-символ-габарити...Ако не е от бушона ,провери конектора на часовника или самите крушки...Успех !
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

значи със сигурност не е от бушоните, защото всичко друго по таблото си работи, а като развъртях няколко болчета и стагнах до часовника не видях никакви крушки, диоди или др. подобни, освен букса и две винчета на които се държи, тях не посмях да ги развивам, а и часовника е електронен, дали като му изгори осветлението не трябва да се смени целия..............

Коментар

Има лампичка зад дисплея фасунгата е черна пластмасова развива се на четвърт оборот и крушката пада

Коментар

При мен е същия проблем ама крушката се оказа здрава-просто не контактува. Аз два пъти я правих и след време пак се прецаква и за сега съм я оставил така.Допълнението е че е в самия часовник. Трябва часовника да се свали и е в него. От двете болтчета.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

И аз имам такъв проблем просто ти е изгоряла крушката (поне моята беше) но не съм си играл да я сменям защото е много малка и немога да си намеря а не съм и търсил де.
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Working...
            X