Колеги искам да ви попитам за моя фиат темпра 1.6 пълна инжекция седан 1995година наскоро го взех и несам му взел докоментите(талона) незнам колко коня има под капака :D :D благодаря предварително!! Модерирано заглавие. Прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко к.с. е Фиат Темпра 1,6 седан 1995 г.?
Collapse
X
-
van_dal написа:Мара ба! Така като гледам в обявата от която е снимката пише 75 к.с. а и тази не ми прилича много на пълна инжекция, но не мога да споря.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Имах Темпра 1.6 моноинжекция и двигателят и не приличаше на този от снимката, затова че този двигател може да е пълна инжекция и да е 90 к.с., освен ако няма разлика между моторите от 1992г. и 1995г. А може по документи да е писана 75 к.с. за по малък данък. Имаше начин по номера на рамата да се види какъв е двигателя, даже и се виждаше номера на двигателя. Това го бях намерил в един руски сайт, но в момента не се сещам в кой.FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
-
ето колега можеш да си избереш колко коня да ти е http://www.automedia.bg/catalog/car_27/model_52996/КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар