Danchojn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ Пунто 1.2 16v ПРЕКЪСВА !?
Collapse
X
-
Re: ФИАТ Пунто 1.2 16v ПРЕКЪСВА !?
fan_tazy написа:Здравейте, фията ми е 1.2 16v 85hp 1997г. , за 50 000 км нямах никакъв проблем с него под капака, до преди 1 месец.Лошото е, че проблема се появи след като си дадох колата на жена(сестрата) за два дена.Колата нямаше мошност, на празен ход прекъсваше и гореше много бензин. Смених свещи- NGK, кабели- JANMOR, проблема си остана. Майстора я гледа на диагностика, всичко беше наред освен едно"ЛАМБДА РЕГУЛИРАНЕ НЕВАЛИДНО" това изписа на комп-а. Сменихме я и нея -NGK. Проблема остана и майстора се осъмни в качеството на кабелите. Колегите от AXM-AUTO ми ги смениха с комплект на BERU (за което съм им изключително благодарен).Проблема НЕ беше решен Въпроса ми е от какво може да идва това прекъсване ПС: Когато запаля колата и е студена НЕ прекъсва, в момента в който загрее и оборотите паднат, започва да прекъсва.Благодаря предварително за вниманието
Коментар
-
Не е от бобините. Днес сложих работещи от др. фиат и пак прекъсва http://vbox7.com/play:9f0a5798 ето как точно прекъсваКолегата beast31 ми даде идея да проверя MAP и температурен датчик.Ако може да ми даде идея как да ги замеря? И има ли шанс без да се качва на кампютър?Днес ми дадоха и съвет да проверя ангренажния ремък. Казаха ми, че при хлабава шайба може да е прехвърлила зъб. Има ли логика в това?FIAT Punto 1.2 16v /85
Коментар
-
fan_tazy написа:Не е от бобините. Днес сложих работещи от др. фиат и пак прекъсва Днес ми дадоха и съвет да проверя ангренажния ремък. Казаха ми, че при хлабава шайба може да е прехвърлила зъб. Има ли логика в това?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:fan_tazy написа:Не е от бобините. Днес сложих работещи от др. фиат и пак прекъсва Днес ми дадоха и съвет да проверя ангренажния ремък. Казаха ми, че при хлабава шайба може да е прехвърлила зъб. Има ли логика в това?FIAT Punto 1.2 16v /85
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар