Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

преместване двигател jtd на td

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

преместване двигател jtd на td

Здравейте колеги имам 1 върпос: мога ли да преместя jtd двигател на td автомобил? Имам един двигател жтд, но се колебая дали да не си купя td автомобилче и да заменим двигателите. Знам че има доста неща които трябва да се променят - предполагам целия механизъм на жтд-то е електронен но все пак според вас възможно ли е и с какво е свързано? Също така това ли е най опростения вариант, ако взема бензиново браво дали няма да е по-лесно преместването?

Определено ако си решил да местиш ЖТД двигател в друго купе, гледай поне купето да е от дизел. Доста по - лесен вариант ще е, в сравнение с бензиново. А това,че ще трябва да местиш доста неща по електрониката, кофти но е така. Най - опростения вариант ти е - вземаш купе само без двигател от браво ЖТД, да му стои ЕКУ -то, цялото акабеляване, дебитомера, помпата в резервоара, педала за газта(щото е ел.), съединителя и ти само да насадиш двигателя :D Нз дали изобщо има смисъл, щото това са само основните неща. 100 % ще излезе и още някоя пречка. Но ако си решил да правиш Браво 2.4ЖТД си заслужава
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Най-лесният вариант е да продадеш двигателя и да добавиш необходимата сума,за да закупиш нормална кола с фабрично поставен двигател.Всичко друго е възможно ,но е въпрос на неизвестна сума пари и труд.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Купи си едно JTD и ще имаш резервен двигател.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
        X