Здравейте колеги имам 1 върпос: мога ли да преместя jtd двигател на td автомобил? Имам един двигател жтд, но се колебая дали да не си купя td автомобилче и да заменим двигателите. Знам че има доста неща които трябва да се променят - предполагам целия механизъм на жтд-то е електронен но все пак според вас възможно ли е и с какво е свързано? Също така това ли е най опростения вариант, ако взема бензиново браво дали няма да е по-лесно преместването?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
преместване двигател jtd на td
Collapse
X
-
Определено ако си решил да местиш ЖТД двигател в друго купе, гледай поне купето да е от дизел. Доста по - лесен вариант ще е, в сравнение с бензиново. А това,че ще трябва да местиш доста неща по електрониката, кофти но е така. Най - опростения вариант ти е - вземаш купе само без двигател от браво ЖТД, да му стои ЕКУ -то, цялото акабеляване, дебитомера, помпата в резервоара, педала за газта(щото е ел.), съединителя и ти само да насадиш двигателя :D Нз дали изобщо има смисъл, щото това са само основните неща. 100 % ще излезе и още някоя пречка. Но ако си решил да правиш Браво 2.4ЖТД си заслужаваFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Реклама
Collapse
Коментар