Здравейте на всички. Днес забелязах че пръскалките не хвърлят вода. Преди като дръпнех лостчето се чуваше работата на моторчето, което извърля вода, но сега не се чува. Огледах бушоните под волана, но всичките са наред. Има ли на друго място бушони, при които да са тези на казанчето?Авотомобила е Брава 1,6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не хвърля вода на предното стъкло
Collapse
X
-
tarabas
-
другия вариант е да провериш под капака... на самия капак има едно като кора отдолу.От там минават тръбичките за пръскачките.Тая кора се държи на копчета.Махни част от нея откъм страната на казанчето и виж дали не са се измушили маркучетата, защото при мен беше като при теб, и аз се нагласих да купувам машинка, ама то се оказа там проблема.
Коментар
-
Dimo_J написа:другия вариант е да провериш под капака... на самия капак има едно като кора отдолу.От там минават тръбичките за пръскачките.Тая кора се държи на копчета.Махни част от нея откъм страната на казанчето и виж дали не са се измушили маркучетата, защото при мен беше като при теб, и аз се нагласих да купувам машинка, ама то се оказа там проблема.
Коментар
-
tarabas написа:Машинката може да е заминала.Dimo_J написа:другия вариант е да провериш под капака... на самия капак има едно като кора отдолу.От там минават тръбичките за пръскачките.Тая кора се държи на копчета.Махни част от нея откъм страната на казанчето и виж дали не са се измушили маркучетата, защото при мен беше като при теб, и аз се нагласих да купувам машинка, ама то се оказа там проблема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар