ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ИМАМ СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ!ОТ КАКТО СЪМ КУПИЛ ФИАТ-А ИМА ЕДНО ТРАКАНЕ ВЪТРЕ В САМОТО КОРМИЛО А ХОДОВАТА ЧАСТ Е ИЗПРАВНА!ИСКАМ ДА ВИ ПООПИТАМ НЯКОЙ ИМАЛ ЛИ Е ТОЗИ ПРОБЛЕМ И ОТ КАКВО МОЖЕ ДА ТРАКА ТАКА,ЗАЩОТО Е НАИСТИНА МНОГО ДРАЗНЕЩО!ЦЕЛИЯТ ВОЛАН МИ ИГРАЕ В РЪЦЕТЕ БОЛТА КАТО ГО ГЛЕДАМ Е СТЕГНАТ ДА НЯМА НЯКОЙ ЛАГЕР? НА САМИЯ ВОЛАН? АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА ДАДЕ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ ПРЕДИ ДА СЪМ РЕШИЛ ДА РАЗВИЯ БОЛТА! ИМА ЛИ СИ ЧАЛЪМИ НА РАЗГЛОБЯВАНЕ?БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЛУФТ В ВОЛАНА НА ФИАТ ПУНТО ELX
Collapse
X
-
това тракане е подлуждащо но тези дни трябва да се престраша и да сваля кормилото може би луфта идва от тези 2 лагера както казваш! Но все пак ако имах под рака и схема още по-лесно ще ми е!гледах да не е от механизъма за чупене на волана не е от него,там всичко е изрядно!надолу нищо не трака проверено е всичко! може би кормилото самото гнездо да се е разбило
Коментар
-
еми аз достигнах до тези два лагера и съм сигурен,че е от тях.друго няма какво да е.имам чуството,че има някакав луфт в тези лагери.и не знам как се продават по отделно ли или заедно незнам.ако пък се продават поотделно не знам как се сменяват.ако достигнеш до някакав резултат пиши моляте за да направя и аз нешто по вупроса.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар