Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой термостат ще ми препоръчате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sok1 написа:
    dudulia написа:
    Следващият ми избор определено би бил отново Wahler. Залагам на немското качество.
    А BEHR какво качество са?
    На моят оригинален термостат пише "made in Italy". Ако гледаме фирмата като история : немско-американска 1955г., 1970г. Създават подразделение в ИталияНа Wahler пише "made in Germany". Etо темата за термостата.Някъде вътре има и ръководство за поставяне на термостат от Рено 5 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=75
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dani389 написа:
      pakumba написа:
      behr при мен издаде багажа за 2 години и няколко месеца и около 60 000 км. не затваря докрай
      А с Вернет и на половината на това няма да изкараш, то не гаранция за другите но в по голям процент изкарват по дълго.А и автора на темата гледам е с 1.4 мотор неговият е по евтин и нему пречи и по честа смяна.
      колега не знам за 1.6 как е, но този хич не е евтин малко над 60лв. за Бер и 50 за Вернет
      Bravo 14 12V 1997

Коментар

kosmos841 написа:
        dani389 написа:
        pakumba написа:
        behr при мен издаде багажа за 2 години и няколко месеца и около 60 000 км. не затваря докрай
        А с Вернет и на половината на това няма да изкараш, то не гаранция за другите но в по голям процент изкарват по дълго.А и автора на темата гледам е с 1.4 мотор неговият е по евтин и нему пречи и по честа смяна.
        колега не знам за 1.6 как е, но този хич не е евтин малко над 60лв. за Бер и 50 за Вернет
        А сравнение с около 90 лв на 1.6 как ти се струват?
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Как малко над 60 сменяй магазина по саита на AXM ми излизат 41 за Вернет,45 за ЕПС,и58 за Бер това са неговите цени като се има на предвид че неса най- ниските.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
            Как малко над 60 сменяй магазина по саита на AXM ми излизат 41 за Вернет,45 за ЕПС,и58 за Бер това са неговите цени като се има на предвид че неса най- ниските.
            http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=23&modif=255&cat=1&subcat =19&prod=394&numenkl=3&show=1с климатик а в ТН карс са по скъпи даже
            Bravo 14 12V 1997

Коментар

Бая са вдигнали цените, преди 4-5 години вернета го взех 32лв от хит-ко
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

За термостата няма значение дали си с климатик или не.
                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
                X