Колеги моля, който има опит с термостатите да ми препоръча коя морка да си вземаVERNET , EPS, BEHR ? колата е Bravo 1.4 12V с ACблгодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой термостат ще ми препоръчате?
Collapse
X
-
nedialk00
BEHR, vernet ще му се МОДЕРИРАНО за отрицателно време, за другата марка нищо немога да кажаНарушение на т. 1.4 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
-
Колега, аз ти препоръчвам "Вернет" за Рено 5. Нужни са ти 12 лв. и 2 часа свободно време някоя Събота и Неделя. Не мисля, че е най-доброто решение, но пък като гледам на колегите по-горе колко бързо им заминават термостатите, си струва да се пробва. Все пак на нашите коли термостата не е от най- евтините части.Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!
Коментар
-
rossko написа:Колега, аз ти препоръчвам "Вернет" за Рено 5. Нужни са ти 12 лв. и 2 часа свободно време някоя Събота и Неделя. Не мисля, че е най-доброто решение, но пък като гледам на колегите по-горе колко бързо им заминават термостатите, си струва да се пробва. Все пак на нашите коли термостата не е от най- евтините части.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:rossko написа:Колега, аз ти препоръчвам "Вернет" за Рено 5. Нужни са ти 12 лв. и 2 часа свободно време някоя Събота и Неделя. Не мисля, че е най-доброто решение, но пък като гледам на колегите по-горе колко бързо им заминават термостатите, си струва да се пробва. Все пак на нашите коли термостата не е от най- евтините части.Bravo 14 12V 1997
Коментар
-
pakumba написа:behr при мен издаде багажа за 2 години и няколко месеца и около 60 000 км. не затваря докрайFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар