Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой термостат ще ми препоръчате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой термостат ще ми препоръчате?

Колеги моля, който има опит с термостатите да ми препоръча коя морка да си вземаVERNET , EPS, BEHR ? колата е Bravo 1.4 12V с ACблгодаря
    Bravo 14 12V 1997

BEHR, vernet ще му се МОДЕРИРАНО за отрицателно време, за другата марка нищо немога да кажаНарушение на т. 1.4 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

мерси колега
      Bravo 14 12V 1997

Коментар

Аз съм с BEHR, слаган преди година и нещо.В последно време го хващам в крачка-тръгнал си е(затварянето май му е проблем)

Коментар

Вернет - на бравото ми още работи - 2г. вечеБер - на сегашната - сдаде багажа за 1г., чакам да се стопли и го сменям.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Vernet не взимай!Сложих такъв преди 2 месеца и хич не съм доволен ...

Коментар

Колега, аз ти препоръчвам "Вернет" за Рено 5. Нужни са ти 12 лв. и 2 часа свободно време някоя Събота и Неделя. Не мисля, че е най-доброто решение, но пък като гледам на колегите по-горе колко бързо им заминават термостатите, си струва да се пробва. Все пак на нашите коли термостата не е от най- евтините части.
              Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!

Коментар

rossko написа:
                Колега, аз ти препоръчвам "Вернет" за Рено 5. Нужни са ти 12 лв. и 2 часа свободно време някоя Събота и Неделя. Не мисля, че е най-доброто решение, но пък като гледам на колегите по-горе колко бързо им заминават термостатите, си струва да се пробва. Все пак на нашите коли термостата не е от най- евтините части.
                На едната кола съм с BehrT и вече две години е ОК.На другата съм с Wahler от рено 5 и също е ОК.Следващият ми избор определено би бил отново Wahler.Залагам на немското качество.п.с. Wahler е малко по-скъп от другите марки. За Рено цената беше 15 лева (сигурно може да се намери и на друга цена,но се иска обикаляне)
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз бих препоръчал EPS измежду тези трите. Моя след 2г и половина все още ’кове’ милиметър под средата на дълъг път, както беше и като го сложих. Моя е Facet, но доколкото знам тези 2 марки са (почти) едно.
                  The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                  Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                  Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

мерси колеги взех Бер и като се върнах видях отговора на колегите за термостат от рено5, за мое огромно съжаление вече късно
                    Bravo 14 12V 1997

Коментар

dudulia написа:
                      rossko написа:
                      На едната кола съм с BehrT и вече две години е ОК.На другата съм с Wahler от рено 5 и също е ОК.Следващият ми избор определено би бил отново Wahler.Залагам на немското качество.п.с. Wahler е малко по-скъп от другите марки. За Рено цената беше 15 лева (сигурно може да се намери и на друга цена,но се иска обикаляне)
                      Колеги dudulia и Wahler, може ли да обясните какво точно се преправя и как, за да се знае за следващия път, а ако имате и няков снимчица ще е супер(ако не е много нахално)
                      Bravo 14 12V 1997

Коментар

Не вземай Вернет трудно ще случиш на читав колебай се между другите 2 марки аз лично съм за Бер но и за ЕПС не съм чувал лощи неща.
                        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dudulia написа:
                          Следващият ми избор определено би бил отново Wahler. Залагам на немското качество.
                          А BEHR какво качество са?
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

behr при мен издаде багажа за 2 години и няколко месеца и около 60 000 км. не затваря докрай
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                              behr при мен издаде багажа за 2 години и няколко месеца и около 60 000 км. не затваря докрай
                              А с Вернет и на половината на това няма да изкараш, то не гаранция за другите но в по голям процент изкарват по дълго.А и автора на темата гледам е с 1.4 мотор неговият е по евтин и нему пречи и по честа смяна.
                              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
                              X